null 2024. február 15-ig feltölthetőek a Gazdálkodási Naplók

2024. február 15-ig feltölthetőek a Gazdálkodási Naplók

2024. január 17, szerda

Két héttel, 2024. február 15-ig meghosszabbította a Gazdálkodási Naplók elektronikus feltöltésének határidejét az Agrárminisztérium. A döntés hátterében az áll, hogy kellő idő álljon rendelkezésre az új rendszer használatából adódó gyakorlati nehézségek kezelésére. A felületen eddig már 3,1 millió hektárra vonatkozóan töltöttek fel sikeresen 2023-as adatokat a gazdálkodók.

A működés során tapasztalt hibajelenségek a Nébih erre a célra rendszeresített elektronikus elérhetőségén (egn@nebih.gov.hu) jelezhetőek. 
Az eGN feltöltésnél tapasztalt hibát okozhatja az is, ha a gazdálkodó nem olyan piaci szoftvert alkalmaz, ami élő, éles adatkapcsolattal rendelkezik a Nébih rendszere felé. Probléma esetén mindenképp javasolt ellenőrizni a szolgáltatónál, hogy megfelelő hozzáféréssel bíró szoftvert használnak-e. 


Friss hírek

2024. április 19, péntek

Változnak az állategészségügyi diagnosztikai vizsgálatok költségei

A Nébih ezúton tájékoztatja az ügyfeleit, hogy 2024. május 1-től az utánvétes fizetési módhoz kapcsolódó költségekben változás várható.

Tovább >

2024. április 19, péntek

Májusban fontos határidő érkezik a szőlő-szaporítóanyagot termesztők és forgalmazók számára

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) felhívja a szőlő-szaporítóanyagok előállításával és forgalmazásával foglalkozók figyelmét, hogy a tevékenységük bejelentésének határideje 2024. május 20.

Tovább >