null Alpári György bemutatkozás

Alpári György bemutatkozás

OKÉS zsűri bemutatása

http://users.atw.hu/koles/koles/eload/alpari/arckep.jpgA Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal gasztronómusa, korábban jelentős vendéglátó ipari cégek irányítója. 1970-től van jelen a vendéglátásban ahol is rendre tanulja és tanítja a szakma sajátosságait.

Szakács, cukrász, sommelier és közgazdász. Szakértője az ízeknek, az ételeken keresztüli kommunikációnak. A magyar konyhát kultúránk és identitásunk szerves részeként mutatta be sokfelé a világban. Kanadában és Japánban sokszor főzött, de Németországban, Franciaországban és Belgiumban is képviselte gasztronómiánkat. A BKIK Kereskedelmi és Vendéglátó Osztály alelnöke, a Cukrászok és Vendéglátók Szakmai Osztályának társelnöke, a Dining Guide alapító tagja. 2008-ban jelent meg Bacher Ivánnal közös szakácskönyve. KISOSZ aranyéremmel és Arany Mérleg Díjjal elismert gasztronómus. 


Friss hírek

2022. december 28, szerda

Az ünnepek idején is garantált az élelmiszerbiztonság

Több mint 1800 ellenőrzés, 12,2 millió Ft bírság és 51,6 tonna forgalomból kivont élelmiszer a fő mérlege az idei téli élelmiszerlánc-ellenőrzésnek. Az akció kapcsán Nobilis Márton élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős államtitkár kiemelte, biztonságos, jó minőségű termékekből készíthették ünnepi fogásaikat a magyar családok és ez a szilveszterkor hagyományos termékek esetében sem lesz másképp.

Tovább >

2022. december 16, péntek

Dísznövény szaporítóanyag forgalmazói tevékenység éves bejelentése

A Rendelet alapján a Nébih nyilvántartásban szereplő engedélyes dísznövény szaporítóanyag forgalmazónak évente be kell jelentenie tevékenységét és annak részleteit.

Tovább >