WHO Egészség Világnap – Élelmiszerbiztonság
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal és a Földművelésügyi Minisztérium Élelmiszerlánc-felügyeletért Felelős Államtitkársága „WHO Egészség Világnap Élelmiszerbiztonság” címmel konferenciát szervezett 2015. április 7-én.
WHO Egészség Világnap - Élelmiszerbiztonság
- Dr. Pusztai Zsófia, magyarországi képviselet vezető (WHO)
- Dr. Oravecz Márton, elnök (NÉBIH)
Élelmiszertrendek, megatrendek
- Dr. Törőcsik Mária, egyetmi tanár (PTE)
Élelmiszerlánc-biztonsági Stratégia
- Dr. Bognár Lajos, élelmiszerlánc-felügyeletért felelős helyettes államtitkár, országos főállatorvos (FM)
A magyar lakosság élelmiszervásárlási tudatossága és fogyasztói ellenállásra való hajlandósága
- Jakopánecz Eszter, kutató, PhD hallgató (Trendspiráció Műhely)
Élelmiszer eredetű megbetegedések nemzetközi kitekintésben
- Dr. Szeitzné Dr. Szabó Mária, igazgatóhelyettes (NÉBIH-ÉKI)
A fogyasztói kockázatészlelés szerepe és trendjei az élelmiszerláncban
- Dr. Kasza Gyula, egyetemi docens (Budapesti Corvinus Egyetem)
- Dr. Jozwiak Ákos, igazgatóhelyettes (NÉBIH-REFI)
- Zoltai Anna, osztályvezető (NÉBIH-ÉTbI)
Kapcsolódó anyagok
5 kulcs a biztonságosabb élelmiszerhez
Plakát - 5 kulcs a biztonságosabb élelmiszerhez
A konferencia programja