Vissza

Tóth Dávid bemutatása

Tóth Dávid bemutatása

Tóth Dávid bemutatása

Az OKÉS zsűri bemutatása

Közegészségügyi-járványügyi felügyelő, 3 éve a NÉBIH Vendéglátás és Étkeztetés Felügyeleti Osztályának munkatársa, és  egyidejűleg a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság- Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Karának végzős hallgatója, élelmiszerbiztonsági és minőségi mérnök szakon.

A Vendéglátás és Étkeztetés Jó Higiéniai Gyakorlatához című útmutatót (GHP) kidolgozó munkacsoport tagja.  Egyik szakterülete a közétkeztetésben felszolgált készételek érzékszervi vizsgálatának szervezése, értékelése.

Szakmai mentorként részt vesz a minőségvezérelt közétkeztetési projekt végrehajtásában. Harmadik éve munkájával (konyhai zsűrizés) segíti az OKÉS Közétkeztetési Szakácsversenyek lebonyolítását, közreműködött az előző OKÉS döntők receptjei alapján kiadott szakácskönyvek szerkesztésében. Több alkalommal vett részt az Európai Unió által szervezett idegen nyelvű szakmai képzéseken.


Átlagos (0 Szavazatok)