null Tóth Dávid bemutatása

Tóth Dávid bemutatása

Az OKÉS zsűri bemutatása

Közegészségügyi-járványügyi felügyelő, 3 éve a NÉBIH Vendéglátás és Étkeztetés Felügyeleti Osztályának munkatársa, és  egyidejűleg a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság- Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Karának végzős hallgatója, élelmiszerbiztonsági és minőségi mérnök szakon.

A Vendéglátás és Étkeztetés Jó Higiéniai Gyakorlatához című útmutatót (GHP) kidolgozó munkacsoport tagja.  Egyik szakterülete a közétkeztetésben felszolgált készételek érzékszervi vizsgálatának szervezése, értékelése.

Szakmai mentorként részt vesz a minőségvezérelt közétkeztetési projekt végrehajtásában. Harmadik éve munkájával (konyhai zsűrizés) segíti az OKÉS Közétkeztetési Szakácsversenyek lebonyolítását, közreműködött az előző OKÉS döntők receptjei alapján kiadott szakácskönyvek szerkesztésében. Több alkalommal vett részt az Európai Unió által szervezett idegen nyelvű szakmai képzéseken.


Friss hírek

2022. december 28, szerda

Az ünnepek idején is garantált az élelmiszerbiztonság

Több mint 1800 ellenőrzés, 12,2 millió Ft bírság és 51,6 tonna forgalomból kivont élelmiszer a fő mérlege az idei téli élelmiszerlánc-ellenőrzésnek. Az akció kapcsán Nobilis Márton élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős államtitkár kiemelte, biztonságos, jó minőségű termékekből készíthették ünnepi fogásaikat a magyar családok és ez a szilveszterkor hagyományos termékek esetében sem lesz másképp.

Tovább >

2022. december 16, péntek

Dísznövény szaporítóanyag forgalmazói tevékenység éves bejelentése

A Rendelet alapján a Nébih nyilvántartásban szereplő engedélyes dísznövény szaporítóanyag forgalmazónak évente be kell jelentenie tevékenységét és annak részleteit.

Tovább >