null Rózsás Anikó bemutatása

Rózsás Anikó bemutatása

Az OKÉS zsűri bemutatása

beolvasás01132012 évben választották meg a Közétkeztetők, Élelmezésvezetők Országos Szövetségének (KÖZSZÖV) elnökének. Tisztségét azóta is változatlan lelkesedéssel, fáradhatatlanul a szakma iránt érzett nagy tisztelettel és teherbírással végzi. Öt éve alapítóként vesz részt az OKÉS Szakácsverseny szervezésében és értékelésében.

Az Elamen Zrt. Nyugat-Magyarországi Területi Igazgatójaként dolgozik több mint 10 éve. Szakmai és vezetési feladata a Nyugat-Magyarországi terület közétkeztetési ellátása, ahol is 26 főzőkonyhán és 26 tálalókonyhán ~11.ooo adag ebédet készítenek és tálalnak ki naponta Szombathely, Sárvár és Kőszeg térségében. Büszke arra, hogy a gyerekek egészségének megőrzése érdekében 2006 óta önálló diétás konyhát is működtetnek, külön gluténmentes részleggel.

Munkája során törekszik arra, hogy népszerűsítse a korszerű, egészséges táplálkozást miközben örködik a magyar konyha hagyományainak megőrzésén.

Rózsás Anikó 2001-ben megnyerte a Közétkeztetők I. Országos Szakácsversenyét, 2004-ben a Nemzetközi Gasztronómiai verseny ezüstérmese lett.


Friss hírek

2022. december 28, szerda

Az ünnepek idején is garantált az élelmiszerbiztonság

Több mint 1800 ellenőrzés, 12,2 millió Ft bírság és 51,6 tonna forgalomból kivont élelmiszer a fő mérlege az idei téli élelmiszerlánc-ellenőrzésnek. Az akció kapcsán Nobilis Márton élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős államtitkár kiemelte, biztonságos, jó minőségű termékekből készíthették ünnepi fogásaikat a magyar családok és ez a szilveszterkor hagyományos termékek esetében sem lesz másképp.

Tovább >

2022. december 16, péntek

Dísznövény szaporítóanyag forgalmazói tevékenység éves bejelentése

A Rendelet alapján a Nébih nyilvántartásban szereplő engedélyes dísznövény szaporítóanyag forgalmazónak évente be kell jelentenie tevékenységét és annak részleteit.

Tovább >