Vissza

Rózsás Anikó bemutatása

Rózsás Anikó bemutatása

Rózsás Anikó bemutatása

Az OKÉS zsűri bemutatása

beolvasás01132012 évben választották meg a Közétkeztetők, Élelmezésvezetők Országos Szövetségének (KÖZSZÖV) elnökének. Tisztségét azóta is változatlan lelkesedéssel, fáradhatatlanul a szakma iránt érzett nagy tisztelettel és teherbírással végzi. Öt éve alapítóként vesz részt az OKÉS Szakácsverseny szervezésében és értékelésében.

Az Elamen Zrt. Nyugat-Magyarországi Területi Igazgatójaként dolgozik több mint 10 éve. Szakmai és vezetési feladata a Nyugat-Magyarországi terület közétkeztetési ellátása, ahol is 26 főzőkonyhán és 26 tálalókonyhán ~11.ooo adag ebédet készítenek és tálalnak ki naponta Szombathely, Sárvár és Kőszeg térségében. Büszke arra, hogy a gyerekek egészségének megőrzése érdekében 2006 óta önálló diétás konyhát is működtetnek, külön gluténmentes részleggel.

Munkája során törekszik arra, hogy népszerűsítse a korszerű, egészséges táplálkozást miközben örködik a magyar konyha hagyományainak megőrzésén.

Rózsás Anikó 2001-ben megnyerte a Közétkeztetők I. Országos Szakácsversenyét, 2004-ben a Nemzetközi Gasztronómiai verseny ezüstérmese lett.


Átlagos (0 Szavazatok)