null Nagy Tünde bemutatása

Nagy Tünde bemutatása

Az OKÉS zsűri bemutatása

Okleveles közegészségügyi-járványügyi felügyelő, élelmiszerbiztonsági és minőségi mérnök. Képzett érzékszervi bíráló. 2009-től a NÉBIH Vendéglátás és Étkeztetés Felügyeleti Osztály munkatársa. Bekapcsolódott a Vendéglátás és Étkeztetés Jó Higiéniai Gyakorlatához című útmutató (GHP) kidolgozásába, ellátja a GHP munkacsoport titkári feladatait.

Szakmai mentorként közreműködik a minőség vezérelt közétkeztetési projekt végrehajtásában, részt vesz a NÉBIH közétkeztetésben kiszolgált készételek érzékszervi vizsgálatában, szervezi, irányítja a mozgó érzékszervi állomás üzemeltetését, szakmai állásfoglalásokat készít elő.  

Az OKÉS döntőiben harmadik éve értékeli az élelmiszer-biztonsági szabályok betartását és segíti a zsűri munkáját. Több alkalommal vett részt Magyarországot képviselve közétkeztetést, vendéglátást is érintő – minősítő rendszerek kialakításával, működtetésével kapcsolatos – uniós munkacsoporti üléseken, illetve az Európai Unió által szervezett idegen nyelvű szakmai továbbképzéseken. 


Friss hírek

2022. december 28, szerda

Az ünnepek idején is garantált az élelmiszerbiztonság

Több mint 1800 ellenőrzés, 12,2 millió Ft bírság és 51,6 tonna forgalomból kivont élelmiszer a fő mérlege az idei téli élelmiszerlánc-ellenőrzésnek. Az akció kapcsán Nobilis Márton élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős államtitkár kiemelte, biztonságos, jó minőségű termékekből készíthették ünnepi fogásaikat a magyar családok és ez a szilveszterkor hagyományos termékek esetében sem lesz másképp.

Tovább >

2022. december 16, péntek

Dísznövény szaporítóanyag forgalmazói tevékenység éves bejelentése

A Rendelet alapján a Nébih nyilvántartásban szereplő engedélyes dísznövény szaporítóanyag forgalmazónak évente be kell jelentenie tevékenységét és annak részleteit.

Tovább >