Vissza

Nagy Tünde bemutatása

Nagy Tünde bemutatása

Nagy Tünde bemutatása

Az OKÉS zsűri bemutatása

Okleveles közegészségügyi-járványügyi felügyelő, élelmiszerbiztonsági és minőségi mérnök. Képzett érzékszervi bíráló. 2009-től a NÉBIH Vendéglátás és Étkeztetés Felügyeleti Osztály munkatársa. Bekapcsolódott a Vendéglátás és Étkeztetés Jó Higiéniai Gyakorlatához című útmutató (GHP) kidolgozásába, ellátja a GHP munkacsoport titkári feladatait.

Szakmai mentorként közreműködik a minőség vezérelt közétkeztetési projekt végrehajtásában, részt vesz a NÉBIH közétkeztetésben kiszolgált készételek érzékszervi vizsgálatában, szervezi, irányítja a mozgó érzékszervi állomás üzemeltetését, szakmai állásfoglalásokat készít elő.  

Az OKÉS döntőiben harmadik éve értékeli az élelmiszer-biztonsági szabályok betartását és segíti a zsűri munkáját. Több alkalommal vett részt Magyarországot képviselve közétkeztetést, vendéglátást is érintő – minősítő rendszerek kialakításával, működtetésével kapcsolatos – uniós munkacsoporti üléseken, illetve az Európai Unió által szervezett idegen nyelvű szakmai továbbképzéseken. 


Átlagos (0 Szavazatok)