null Nagy Balázs bemutatkozás

Nagy Balázs bemutatkozás

Az OKÉS zsűri bemutatása

A középiskolai érettségivel egy időben szakács, cukrász, pincér képesítést szerzett.

A főiskolát turizmus vendéglátás szakon, szállodai szakosodással végezte. Majd több vendéglátó üzletben konyha főnökként szerzett tapasztalatot. A pécsi vendéglátó ipari szakközépiskolának 23 évesen lett szakács oktatója, melyet azóta is nagy szeretettel végez. 2010 óta tanít gyermek és felnőtt diákokat. A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetségnél szekciós diákok elnöke, a Pécs és Környéke Regionális Szervezet szervező titkára. A Szabadtűzi Lovagrendnél megszerezte az „Étkek bírálója”- képesítést, 2014-ben megkapta a Magyar Gasztronómiáért Érdemérmet, 2015-ben pedig a mesterszakács vizsgát tett. Az iskolában és azon kívül is jól képviseli a magyar gasztronómia értékeit. Egyaránt figyelmet fordít a tradícióra és az új irányzatokra.


Friss hírek

2022. december 28, szerda

Az ünnepek idején is garantált az élelmiszerbiztonság

Több mint 1800 ellenőrzés, 12,2 millió Ft bírság és 51,6 tonna forgalomból kivont élelmiszer a fő mérlege az idei téli élelmiszerlánc-ellenőrzésnek. Az akció kapcsán Nobilis Márton élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős államtitkár kiemelte, biztonságos, jó minőségű termékekből készíthették ünnepi fogásaikat a magyar családok és ez a szilveszterkor hagyományos termékek esetében sem lesz másképp.

Tovább >

2022. december 16, péntek

Dísznövény szaporítóanyag forgalmazói tevékenység éves bejelentése

A Rendelet alapján a Nébih nyilvántartásban szereplő engedélyes dísznövény szaporítóanyag forgalmazónak évente be kell jelentenie tevékenységét és annak részleteit.

Tovább >