null Kolbl Nándorné bemutatása

Kolbl Nándorné bemutatása

Az OKÉS zsűri bemutatása

A NÉBIH Vendéglátás és Étkeztetés Felügyeleti Osztályának munkatársa,  élelmiszerbiztonsági szakmérnök, közegészségügyi-járványügyi felügyelő, képzett érzékszervi bíráló. Több, mint 3 évtizede dolgozik a hatósági élelmiszerellenőrzés területén. Fő szakterülete az élelmiszerláncban – így a közétkeztetés területén is – használt fertőtlenítő hatású szerek hatékonysági vizsgálatának szervezése, hatósági intézkedések koordinálása. Évtizedek óta részt vesz területi hatósági szakemberek szakmai továbbképzésében. 

A Vendéglátás és Étkeztetés Jó Higiéniai Gyakorlatához című útmutatót (GHP) kidolgozó munkacsoport tagja. Bekapcsolódott a közétkeztetésben felszolgálásra kerülő készételek érzékszervi vizsgálata szempontrendszerének kidolgozásában. Szakmai mentorként vesz részt a minőségvezérelt közétkeztetési programban. Harmadik éve munkájával (konyhai zsűrizés) segíti az OKÉS Közétkeztetési Szakácsversenyek lebonyolítását.


Friss hírek

2022. december 28, szerda

Az ünnepek idején is garantált az élelmiszerbiztonság

Több mint 1800 ellenőrzés, 12,2 millió Ft bírság és 51,6 tonna forgalomból kivont élelmiszer a fő mérlege az idei téli élelmiszerlánc-ellenőrzésnek. Az akció kapcsán Nobilis Márton élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős államtitkár kiemelte, biztonságos, jó minőségű termékekből készíthették ünnepi fogásaikat a magyar családok és ez a szilveszterkor hagyományos termékek esetében sem lesz másképp.

Tovább >

2022. december 16, péntek

Dísznövény szaporítóanyag forgalmazói tevékenység éves bejelentése

A Rendelet alapján a Nébih nyilvántartásban szereplő engedélyes dísznövény szaporítóanyag forgalmazónak évente be kell jelentenie tevékenységét és annak részleteit.

Tovább >