null Horváth Éva bemutatása

Horváth Éva bemutatása

Az OKÉS zsűri bemutatása

Kilencedik éve élelmiszerbiztonsági felügyelőként dolgozik a NÉBIH Vendéglátás és Étkeztetés Felügyeleti Osztályán. Korábban az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet munkatársa volt. Közegészségügyi-járványügyi felügyelő, képzett érzékszervi bíráló. 

Fő szakterülete az élelmiszer eredetű megbetegedések kivizsgálásának koordinálása, az események elemzése, értékelése. Több évtizedes szakmai munkája során nagy tapasztalatot szerzett az étkeztetés-vendéglátás, a vendéglátóipari új technológiák, a fagylalt előállítás és forgalmazás, valamint a HACCP rendszerek vizsgálata területén. 

A Vendéglátás és Étkeztetés Jó Higiéniai Gyakorlatához című útmutatót (GHP) kidolgozó munkacsoport tagja. Évtizedek óta részt vesz területi hatósági szakemberek szakmai továbbképzésében. Meghatározó szerepet vállalt a minőségvezérelt közétkeztetési program szempont-rendszerének kidolgozásában, és programban szakmai mentorként dolgozik.

 


Friss hírek

2022. december 28, szerda

Az ünnepek idején is garantált az élelmiszerbiztonság

Több mint 1800 ellenőrzés, 12,2 millió Ft bírság és 51,6 tonna forgalomból kivont élelmiszer a fő mérlege az idei téli élelmiszerlánc-ellenőrzésnek. Az akció kapcsán Nobilis Márton élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős államtitkár kiemelte, biztonságos, jó minőségű termékekből készíthették ünnepi fogásaikat a magyar családok és ez a szilveszterkor hagyományos termékek esetében sem lesz másképp.

Tovább >

2022. december 16, péntek

Dísznövény szaporítóanyag forgalmazói tevékenység éves bejelentése

A Rendelet alapján a Nébih nyilvántartásban szereplő engedélyes dísznövény szaporítóanyag forgalmazónak évente be kell jelentenie tevékenységét és annak részleteit.

Tovább >