null Horváth Éva bemutatása

Horváth Éva bemutatása

Az OKÉS zsűri bemutatása

Kilencedik éve élelmiszerbiztonsági felügyelőként dolgozik a NÉBIH Vendéglátás és Étkeztetés Felügyeleti Osztályán. Korábban az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet munkatársa volt. Közegészségügyi-járványügyi felügyelő, képzett érzékszervi bíráló. 

Fő szakterülete az élelmiszer eredetű megbetegedések kivizsgálásának koordinálása, az események elemzése, értékelése. Több évtizedes szakmai munkája során nagy tapasztalatot szerzett az étkeztetés-vendéglátás, a vendéglátóipari új technológiák, a fagylalt előállítás és forgalmazás, valamint a HACCP rendszerek vizsgálata területén. 

A Vendéglátás és Étkeztetés Jó Higiéniai Gyakorlatához című útmutatót (GHP) kidolgozó munkacsoport tagja. Évtizedek óta részt vesz területi hatósági szakemberek szakmai továbbképzésében. Meghatározó szerepet vállalt a minőségvezérelt közétkeztetési program szempont-rendszerének kidolgozásában, és programban szakmai mentorként dolgozik.

 


Friss hírek

2023. november 13, hétfő

Közlemény elveszett „zöld könyvről” (2023.11.13.)

A Veszprém Megyei Kormányhivatal Növény- és Talajvédelmi Osztályának tájékoztatása.

Tovább >

2023. október 24, kedd

Kérdezz-felelek a kéknyelv betegségről (Bluetongue)

A kéknyelv–betegség (bluetongue) fertőző vírusos állatbetegség, mely a kérődző állatokat (szarvasmarha, juh, kecske, vadon élő kérődzők) támadja meg. Egyéb állatokra és az emberre a vírus nem veszélyes, humán megbetegedést nem okoz.

Tovább >