null Hatolkai Szaniszló bemutatása

Hatolkai Szaniszló bemutatása

Az OKÉS zsűri bemutatása

A közétkeztetés napi gyakorlatának szakértője, különös tekintettel a gyermek és ifjúsági valamint a kórházi étkeztetésre.

Édesapja a Szent János Kórház élelmezési osztályvezetője volt, míg édesanyja ugyanitt diétás nővérként dolgozott évtizedeken keresztül. Gyermekei jelenleg is a közétkeztetésben dolgoznak.

Érettségit követően szakács szakmunkás bizonyítványt szerzett, folyamatosan képezte magát. A vendéglátás számos területén vállalt felelős munkákat. Majd szülei mintájára a korházi étkeztetésben töltött be vezető beosztásokat. (Váci Kórház, Kistarcsai Flór Ferenc Kórház, MÁV Kórház, Országos Onkológiai Intézet)

1994-től a Gödöllő és környékén a közétkeztetésben meghatározó Kalória Gödöllői Nonprofit Közhasznú Kft ügyvezetője volt nyugalmazásáig.


Friss hírek

2022. december 28, szerda

Az ünnepek idején is garantált az élelmiszerbiztonság

Több mint 1800 ellenőrzés, 12,2 millió Ft bírság és 51,6 tonna forgalomból kivont élelmiszer a fő mérlege az idei téli élelmiszerlánc-ellenőrzésnek. Az akció kapcsán Nobilis Márton élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős államtitkár kiemelte, biztonságos, jó minőségű termékekből készíthették ünnepi fogásaikat a magyar családok és ez a szilveszterkor hagyományos termékek esetében sem lesz másképp.

Tovább >

2022. december 16, péntek

Dísznövény szaporítóanyag forgalmazói tevékenység éves bejelentése

A Rendelet alapján a Nébih nyilvántartásban szereplő engedélyes dísznövény szaporítóanyag forgalmazónak évente be kell jelentenie tevékenységét és annak részleteit.

Tovább >