Vissza

Hartmann Gabriella bemutatása

Hartmann Gabriella bemutatása

Hartmann Gabriella bemutatása

AZ OKÉS zsűri bemutatása

A Magyar Dietetikusok Országos Szövetségét képviselve, annak Élelmezési Menedzser munkacsoport vezetőjeként vesz részt az OKÉS verseny zsűrijében.

Dietetikai diploma megszerzése óta a közétkeztetés területén dolgozik, jelenleg a Dorogi Szent Borbála Szakkórház és Szakorvosi Rendelő élelmezésvezetője és dietetikusa. Minden esetben -akár élelmezésvezetőként vagy diétás étlapot tervező dietetikusként- a minőségi étkeztetés alapelveit figyelembe véve végezi munkáját. A táplálkozástudományi mesterképzésen diplomamunka témája szintén a közétkeztetés/közbeszerzés volt. Vallja, hogy „Amennyiben egy terméktől, ételtől azt várjuk, hogy finom, egészséges, biztonságos legyen és azt számunkra megfelelő körülmények között szolgálják fel, akkor azt ennek megfelelően kell ellenőriznünk és értékelnünk. A legfontosabb szempont, hogy legyen finom, ami egészséges!”


Átlagos (0 Szavazatok)