null Hartmann Gabriella bemutatása

Hartmann Gabriella bemutatása

AZ OKÉS zsűri bemutatása

A Magyar Dietetikusok Országos Szövetségét képviselve, annak Élelmezési Menedzser munkacsoport vezetőjeként vesz részt az OKÉS verseny zsűrijében.

Dietetikai diploma megszerzése óta a közétkeztetés területén dolgozik, jelenleg a Dorogi Szent Borbála Szakkórház és Szakorvosi Rendelő élelmezésvezetője és dietetikusa. Minden esetben -akár élelmezésvezetőként vagy diétás étlapot tervező dietetikusként- a minőségi étkeztetés alapelveit figyelembe véve végezi munkáját. A táplálkozástudományi mesterképzésen diplomamunka témája szintén a közétkeztetés/közbeszerzés volt. Vallja, hogy „Amennyiben egy terméktől, ételtől azt várjuk, hogy finom, egészséges, biztonságos legyen és azt számunkra megfelelő körülmények között szolgálják fel, akkor azt ennek megfelelően kell ellenőriznünk és értékelnünk. A legfontosabb szempont, hogy legyen finom, ami egészséges!”


Friss hírek

2022. december 28, szerda

Az ünnepek idején is garantált az élelmiszerbiztonság

Több mint 1800 ellenőrzés, 12,2 millió Ft bírság és 51,6 tonna forgalomból kivont élelmiszer a fő mérlege az idei téli élelmiszerlánc-ellenőrzésnek. Az akció kapcsán Nobilis Márton élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős államtitkár kiemelte, biztonságos, jó minőségű termékekből készíthették ünnepi fogásaikat a magyar családok és ez a szilveszterkor hagyományos termékek esetében sem lesz másképp.

Tovább >

2022. december 16, péntek

Dísznövény szaporítóanyag forgalmazói tevékenység éves bejelentése

A Rendelet alapján a Nébih nyilvántartásban szereplő engedélyes dísznövény szaporítóanyag forgalmazónak évente be kell jelentenie tevékenységét és annak részleteit.

Tovább >