null HACCP fejezet az "Útmutató a Vendéglátás és Étkeztetés Jó Higiéniai Gyakorlatához" (GHP) kiadványból

HACCP fejezet az "Útmutató a Vendéglátás és Étkeztetés Jó Higiéniai Gyakorlatához" (GHP) kiadványból

HACCP fejezet az

Többek kérésének eleget téve önállóan is elérhetővé tettük az „ÚTMUTATÓ A VENDÉGLÁTÁS ÉS ÉTKEZTETÉS JÓ HIGIÉNIAI GYAKORLATÁHOZ” (GHP) kiadványból a HACCP–vel foglalkozó fejezeteket. Emiatt ennek az egyszerű HACCP kiépítését segítő dokumentumnak az oldalszámozása és fejezeteinek számozása a GHP oldalszámozásával és fejezet számozásával egyezik meg.

HACCP fejezet az "Útmutató a Vendéglátás és Étkeztetés Jó Higiéniai Gyakorlatához"

A dokumentum felhasználása kapcsán felmerülő kérdéseiket feltehetik a vefo@nebih.gov.hu címen.

 

NÉBIH
Élelmiszer- és Takarmánybiztonsági Igazgatóság
Vendéglátás és Étkeztetés Felügyeleti Osztály


Friss hírek

Növényvédő szerek biztonságos tárolása
2021. január 19, kedd

Növényvédő szerek biztonságos tárolása

Ahogy a növényvédő szer forgalmazása, szállítása és felhasználása, úgy a tárolása is fokozott veszéllyel járó tevékenység. A készítményeket a szabályozás a veszélyes anyagok és veszélyes készítmények kategóriájába sorolja az emberre és a környezetre esetlegesen ártalmasan ható, komplex tulajdonságaik alapján.

Tovább >

Halgazdálkodók figyelmébe: kötelező az elektronikus adatszolgáltatás
2021. január 19, kedd

Halgazdálkodók figyelmébe: kötelező az elektronikus adatszolgáltatás

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih), mint az Országos Halgazdálkodási Adattárat üzemeltető halgazdálkodási hatóság, felhívja a halgazdálkodásra jogosultak figyelmét, hogy a halgazdálkodási adatszolgáltatások megtételére 2021. év elejétől kizárólag a Halgazdálkodási Szakrendszeren keresztül, elektronikus úton van lehetőség.

Tovább >

Átlagos (0 Szavazatok)