null HACCP fejezet az "Útmutató a Vendéglátás és Étkeztetés Jó Higiéniai Gyakorlatához" (GHP) kiadványból

HACCP fejezet az "Útmutató a Vendéglátás és Étkeztetés Jó Higiéniai Gyakorlatához" (GHP) kiadványból

Többek kérésének eleget téve önállóan is elérhetővé tettük az „ÚTMUTATÓ A VENDÉGLÁTÁS ÉS ÉTKEZTETÉS JÓ HIGIÉNIAI GYAKORLATÁHOZ” (GHP) kiadványból a HACCP–vel foglalkozó fejezeteket. Emiatt ennek az egyszerű HACCP kiépítését segítő dokumentumnak az oldalszámozása és fejezeteinek számozása a GHP oldalszámozásával és fejezet számozásával egyezik meg.

HACCP fejezet az "Útmutató a Vendéglátás és Étkeztetés Jó Higiéniai Gyakorlatához"

A dokumentum felhasználása kapcsán felmerülő kérdéseiket feltehetik a vefo@nebih.gov.hu címen.

 

NÉBIH
Élelmiszer- és Takarmánybiztonsági Igazgatóság
Vendéglátás és Étkeztetés Felügyeleti Osztály


Friss hírek

2023. szeptember 19, kedd

Faanyag nyomon követéséhez alapvetően szükséges adatok

A tűzifaszezon közeledtével a faanyag útjának nyomon követése a kitermelés helyétől egészen a kandallóig egyre fontosabb minden érintett szereplő számára. A faanyag kereskedelmi lánc szereplők felügyeletét a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Erdészeti Igazgatósága, mint kijelölt erdészeti hatóság látja el. A Nébih ellenőrzései arra világítottak rá, hogy a feltárt hiányosságok, szabálytalanságok mögött mindig tetten érhető a faanyag nyomon követéséhez használt adatkörök, az azokból összeállított nyilvántartások elégtelensége. 

Tovább >

2023. augusztus 31, csütörtök

Közlemény elveszett „zöld könyvről” (2023.08.31.)

A Veszprém Megyei Kormányhivatal Növény- és Talajvédelmi Osztályának tájékoztatása.

Tovább >