null Gulyás Károly bemutatása

Gulyás Károly bemutatása

Az OKÉS zsűri bemutatása

Az MNGSZ (Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség) alelnöke és elnökségi tagja. Mind Magyarországon mind a világban kiemelkedő eredményességgel képviselte a magyar konyhát. Több szakácsvilág kupán és szakácsolimpián szerzett érmeket Luxemburgban, Németországban és az Egyesült Királyságban. Zsűritagként többször képviselte hazánkat nemzetközi szakácsversenyeken, katonai szakácsversenyeken. Az Egyesült Államokban, Németországban, Luxemburgban. A Szakács Világ Szövetség Global Chef Challenge rendezvényeinek is aktív szereplője.

Szakács szakképesítést követően elvégezte a Vendéglátó ipari szakközépiskolát, Budapesten, majd a Vendéglátó ipari főiskolán (BGF) Szakoktató diplomát szerzett. 2010-ben WACS -Szakács Világ Szövetség- nemzetközi szakács szövetségi zsűri diplomát kapott.

1980-tól a Magyar Honvédség Támogató alakulatainál teljesít szolgálatot.

Munkáját többek között Venez díjjal, a Fehér Asztalnál Lovagrend Nagyarany Keresztjével, Közétkeztetési Mestervizsga Bizottsági tag címmel, Közétkeztetési Mesterszakács Diplomával és Zsűri Plakettel ismerték el.


Friss hírek

2022. december 28, szerda

Az ünnepek idején is garantált az élelmiszerbiztonság

Több mint 1800 ellenőrzés, 12,2 millió Ft bírság és 51,6 tonna forgalomból kivont élelmiszer a fő mérlege az idei téli élelmiszerlánc-ellenőrzésnek. Az akció kapcsán Nobilis Márton élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős államtitkár kiemelte, biztonságos, jó minőségű termékekből készíthették ünnepi fogásaikat a magyar családok és ez a szilveszterkor hagyományos termékek esetében sem lesz másképp.

Tovább >

2022. december 16, péntek

Dísznövény szaporítóanyag forgalmazói tevékenység éves bejelentése

A Rendelet alapján a Nébih nyilvántartásban szereplő engedélyes dísznövény szaporítóanyag forgalmazónak évente be kell jelentenie tevékenységét és annak részleteit.

Tovább >