A utánvétes fizetés cimkéjű tartalom.

Változnak az állategészségügyi diagnosztikai vizsgálatok költségei

Változnak az állategészségügyi diagnosztikai vizsgálatok költségei

2024. április 19, péntek

A Nébih ezúton tájékoztatja az ügyfeleit, hogy 2024. május 1-től az utánvétes fizetési módhoz kapcsolódó költségekben változás várható.

Májustól ugyanis amennyiben a megrendelő az utánvétes fizetési módot választja, a végösszeg tekintetében számolnia kell az utánvét költségének kiszámlázásra is, melynek aktuális díjai – értékhatártól függően – az alábbiak:

  • 0 Ft                     - 20.000,- Ft       1.622,- + ÁFA
  • 20.001,- Ft          - 50.000,- Ft       1.724,- + ÁFA
  • 50.001,- Ft          -100.000,- Ft      1.979,- + ÁFA

A hivatal egyúttal felhívja az érintettek figyelmét arra, hogy ezután is lesz lehetőség az átutalásos fizetési módra, valamint a továbbiakban is választható marad a vizsgálatok online megrendelési formája.
 


Friss hírek

2024. május 17, péntek

Május 18-tól Bács-Kiskun vármegyében is véget ér a tűzgyújtási tilalom

Az elmúlt 24 órában lehullott csapadéknak és a jelenleg is zajló esőzésnek köszönhetően csökkent a tűzveszély, ezért a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósággal egyetértésben, 2024. május 18-tól visszavonja a tűzgyújtási tilalmat Bács-Kiskun vármegyében. A hatósági döntés eredményeképpen egyetlen vármegyében sem lesz érvényben tűzgyújtási tilalom az országban.

Tovább >

2024. május 16, csütörtök

Új űrlappal válik egyszerűbbé a szőlőiskolai üzemeltetők ügyintézése

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) felhívja a szőlőiskolát üzemeltetők figyelmét a hivatal honlapján elérhető új nyomtatványra. A Nébih a ‒ többpéldányos, papíralapú űrlap helyett használható ‒ elektronikus nyilvántartási lapot a termelők terheinek csökkentése érdekében hozta létre. A szőlőiskolában felhasznált szaporítóanyagokról szóló nyomtatványt az őstermelők postai úton is, a cégek és az egyéni vállalkozók pedig elektronikusan küldhetik be. A leltár és címkerendelés adatait július 31-ig, a szaporítási jelentés adatait viszont már május 20-ig várja a hivatal.

Tovább >

Átlagos (0 Szavazatok)