A kérelem cimkéjű tartalom.

EMGA géptámogatás 2014.

EMGA géptámogatás 2014.

EMGA géptámogatás 2014.
2014. szeptember 25, csütörtök

Tisztelt Ügyfeleink! Felhívjuk figyelmüket, hogy az Igazgatóság 2014. október 1-jétől kizárólag a szövegben található LINK-en elérhető, kitöltött Űrlapon fogadja a kérelmeket.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy „az Európai Mezőgazdasági Garancia Alapból a borászati gépek, technológiai berendezések beszerzéséhez a 2011. évtől igényelhető támogatásról” szóló 83/2011. (VIII. 31.) VM rendelet 8. § (5) bekezdés c) pontjában meghatározott hatósági bizonyítványt a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Borászati és Alkoholos Italok Igazgatóság (a továbbiakban: Igazgatóság) adja ki.

A hatósági bizonyítvány kiadása díjtalan.

A kérelem benyújtásához szükséges űrlap az alábbi link megnyitásával érhető el. (Kérelem űrlap)

Kérjük, hogy a kérelmeket kizárólag az űrlapot kitöltve küldjék meg, az 1508 Budapest, Pf. 47 postai címre, a 06/1/212-4978 fax számra, a bor@nebih.gov.hu elektronikus címre, vagy személyesen nyújtsák be az Igazgatóság titkárságán.

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét arra, hogy az Igazgatóság 2014. október 1-jétől kizárólag a fenti LINK-en elérhető, kitöltött Űrlapon fogadja a kérelmeket.

A beérkezett „Kérelem borászati gépek, technológiai berendezések beszerzéséhez” tárgyú kérelemhez kapcsolódó hatósági bizonyítvány kiállításának ügyintézési határideje, a beérkezés dátumától számított 2 munkanap. Az Igazgatóságra beérkezett kérelmek elbírálása a beérkezés sorrendjében történik. Az elkészült hatósági bizonyítványt személyesen hétfőtől-csütörtökig 8-16 óráig, pénteken 8-12 óráig vehetik át, vagy előzetes kérésüknek megfelelően elpostázzuk azt a megadott címre.

 Az MVH 143/2014. (IX.22.) közleménye szerint, a 2014. október 16-a előtt, vagy 2014. december 31-ét követően benyújtott (postára adott) támogatási kérelmet az MVH Piaci Támogatások és Külkereskedelmi Intézkedések Igazgatósága érdemi vizsgálat nélkül elutasítja.

 A borászati gépek, technológiai berendezések beszerzéséhez nyújtott támogatás igénylésének feltételeiről a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal honlapja (www.mvh.gov.hu) ad tájékoztatást, illetve további információ kérhető az ugyfelszolgalat@mvh.gov.hu e-mail címen.


Friss hírek

Két nap alatt több mint másfélezer igazolatlan származású oltványt foglalt le a Nébih
2020. október 21, szerda

Két nap alatt több mint másfélezer igazolatlan származású oltványt foglalt le a Nébih

1551 db igazolatlan származású szőlő- és gyümölcsoltványt foglaltak le a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei a 2020. október 11-én és 18-án tartott országos szaporítóanyagellenőrzési akció során. A hatósági zár alá vont oltványok – összesen 12 szőlőfajta (558 db) és 10 gyümölcsfaj (993 db) – együttes piaci értéke meghaladja az egymillió forintot.

Tovább >

Ismét a fővárosban csapott le a Nébih
2020. október 20, kedd

Ismét a fővárosban csapott le a Nébih

Súlyos, élelmiszerbiztonsági kockázatot is jelentő hiányosságokat tártak fel egy budapesti távol-keleti étteremben a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei október első napjaiban. A vendéglátóipari egység tevékenységét azonnali hatállyal felfüggesztették az ellenőrök az ott tapasztalt általános takarítatlanság, továbbá a nem nyomonkövethető, valamint lejárt fogyaszthatósági és minőségmegőrzési idejű alapanyagok miatt.

Tovább >

Átlagos (0 Szavazatok)