null

null Sikeres adattisztítási projekt uniós forrásból

Sikeres adattisztítási projekt uniós forrásból

Sikeres adattisztítási projekt uniós forrásból

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) ÁROP-1.A.4-2012-2012-0001 regisztrációs számú, „A NÉBIH partnertörzshöz kapcsolódó integrációs és adattisztítási feladatok elvégzése, eljárásrendek kidolgozása” című projektje sikeresen befejeződött.

A Hivatal partnerkezeléssel és karbantartással kapcsolatos stratégiai célja, hogy a különböző szakrendszerek által érintett összes ügyfél egységesen, a központi
partnerkezelő rendszerben szerepeljen. A projekt célja a földművelésügyi és az erdészeti szakrendszerek partnerkezelésének integrálása a központi partnerkezelőbe és a NÉBIH egységes partner karbantartási eljárásrendjének a kialakítása volt.

A projekt során a partnertörzshöz kapcsolódóan megvalósuló funkciók hatékonyabb feladatvégzést jelentenek és a Hivatal reményei szerint az ügyfelek elégedettségének növekedését jelenthetik majd.

A szakrendszerek között létrejött központi partnerkezelésnek köszönhetően biztosítottá vált a partnerekkel kapcsolatos hiteles adatszolgáltatás. A fejlesztés nagymértékben hozzájárul a  megalapozott szakterületi döntéshozatalhoz is.

A kontrollált adatbeviteli és adatmódosítási funkciók, valamint a papír alapú regisztrációra és módosításra vonatkozó új eljárásrendek közösen biztosítják a partnertörzs adatinak tisztaságát és megteremtik az adatszolgáltatás hosszú távú hitelességét. A projektben sor került többek között módszertanok kidolgozására, képzésre, valamint jogszabályok és ügyintézési folyamatok felülvizsgálatára is.

A jogszabályi keretek összefoglalása és a projekt eredményei itt tölthetőek le:

Jogszabályi keretek összefoglalása (pdf)

ÁROPadat - A projekt eredményei (pdf)

Irányító hatóság:

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség 
Cím: 1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22. 
Tel.: 06-1-474-9180 
Infovonal: 06-40-638-638 
E-mail cím: http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat 
Honlap: www.nfu.hu


Közreműködő szervezet: 
Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. 
Cím: 1139 Budapest, Váci út 83., Center Point 2. irodaház fszt. 
Tel.: 06-40-200-617 
Fax: 06-1-465-8503 
E-mail cím: info@magzrt.hu 
Honlap: www.magzrt.hu


Friss hírek

Elismert tenyésztő szervezetek
2020. február 21, péntek

Elismert tenyésztő szervezetek

Magyarországon elismert tenyésztő szervezetek

Tovább >

Üvegszilánkokat találtak fagyasztott rösztiben
2019. február 22, péntek

Üvegszilánkokat találtak fagyasztott rösztiben

Belga bejelentés szerint két francia vásárló Auchan sajátmárkás fagyasztott rösztiben üvegszilánkokat talált. A termékből Magyarországra is érkezett. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a RASFF rendszeren keresztül értesült a riasztásról.

Tovább >