null Lekérdezések az ENAR-ból

Lekérdezések az ENAR-ból

Az ENAR adatbázisában nyilvántartott adatokhoz közvetlen hozzáférést biztosítunk azon felhasználóink számára, akik erre jogosultak, és felhasználó névvel és jelszóval rendelkeznek. Amennyiben Önnek van már jogosultsága, úgy a „Bejelentkezés az ENAR”-ba menüpont választásával érheti el az Ön számára engedélyezett lekérdezéseket.

A hatósági felhasználókon kívül jogosultságot a Tenyészet Információs Rendszerben regisztrált állattartók és megyei kapcsolattartó állatorvosok, vagy az általuk felhatalmazott személyek és falugazdászok is kaphatnak. Ezt nem hatósági felhasználók a 2961 Jogosultság Igénylő Lapon igényelhetik. Kérjük, kitöltés előtt figyelmesen olvassák el az Útmutatót.

A bejelentést követően a regisztrált felhasználók megadott e-mail címükön kapnak értesítést a felhasználói azonosítójukról és jelszavukról, melyek birtokában az állattartó, illetve felhatalmazottja hozzáférhet az állattartó által tartott állatok, a kapcsolattartó állatorvos, illetve felhatalmazottja pedig a kapcsolattartó körzetében tartott állatok adataihoz.

Probléma esetén, kérjük, forduljanak a központi ENAR ügyfélszolgálathoz az ENAR aloldalon elérhető telefonszámon, vagy az enarufsz@enar.hu email címen.