null Vendéglátók meghívása a 62/2011-es rendeletről szóló tájékoztatóra

Vendéglátók meghívása a 62/2011-es rendeletről szóló tájékoztatóra

Vendéglátók meghívása a 62/2011-es rendeletről szóló tájékoztatóra
2011. szeptember 1, csütörtök

Valamennyi vendéglátóipari vállalkozó és szakmai szervezeteik vezetője részére; Élelmezésvezetők Országos Szövetsége, Közétkeztetők Országos Szövetsége, Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete, Magyar Gasztronómiai Egyesület, Magyar Vendéglátók Ipartestülete, Turisztika és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége

Tisztelt Asszonyom/Uram!
 
A Vidékfejlesztési Minisztérium és a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal tájékoztatást tart a közelmúltban hatályba lépett, a vendéglátó-ipari termékek előállításának és forgalomba hozatalának élelmiszerbiztonsági feltételeiről szóló 62/2011. (VI. 30.) VM rendelettel, illetve a vendéglátásra vonatkozó, jelenleg készülő Jó Higiéniai Gyakorlati Útmutatóval kapcsolatban.

A vállalkozás tájékoztatása mellett célunk az egységes jogértelmezés elősegítése.
 
A rendezvény időpontja:
2011. szeptember 20. (kedd) 10-14 óra
(a regisztráció 9 órától kezdődik)

A rendezvény helyszíne:
Vidékfejlesztési Minisztérium Színházterme
1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 11.
 
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet a VM színházterem befókadóképességének erejéig áll módunkban fogadni.

Az előadásokra jelentkezni legkésőbb 2011. szeptember 15-ig lehet az adam.szepesi@vm.gov.hu címen. A jelentkezéshez kérjük, adja meg nevét, elérhetőségét, valamint az Ön által képviselt civil szervezet nevét.


 
Üdvözlettel
Dr. Kardeván Endre


Friss hírek

Szántóföldi fajtaelismerő díszokiratok átadása
2021. november 26, péntek

Szántóföldi fajtaelismerő díszokiratok átadása

Ünnepélyes keretek között adta át a fajtaelismerő díszokiratokat 21 fajtanemesítő cég képviselőjének dr. Nagy István agrárminiszter, Erdős Norbert élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkár és dr. Oravecz Márton, a Nébih elnöke. A Zamárdiban tartott rendezvényt országos szakembertalálkozó kísérte, valamint kihelyezett ülést tartott a Fajtaminősítő Bizottság Szántóföldi Szekciója.

Tovább >

Madárparkban is megjelent a madárinfluenza
2021. november 25, csütörtök

Madárparkban is megjelent a madárinfluenza

A keszthelyi Festetics-kastély elkerített madárparkjában is megjelent a madárinfluenza. Az állategészségügyi szakemberek, a betegség továbbterjedésének megakadályozása érdekében, a mintegy 380 fogságban tartott vadmadárból álló állomány felszámolását haladéktalanul megkezdték.

Tovább >