Vas megye - 75. számú vizsgálat - Népjóléti Szolgálat Bölcsőde Főzőkonyha - Celldömölk
Vas megye - 75. számú vizsgálat - Népjóléti Szolgálat Bölcsőde Főzőkonyha - Celldömölk
75. számú vizsgálat (Főzőkonyha)
A mintavétel helye:
Népjóléti Szolgálat Bölcsőde Főzőkonyha
(9500 Celldömölk Vasvári Pál u. 17.)
A menü minősítése:
ÁTLAGOS | 15,2 pont |
Menü: Sütőben sült halrudacskák kölessel
Foto:
Mintavétel ideje: 2019. május 27.
Mintavételi alap : 46 adag
A vizsgált menüt fogyasztó korosztály: 1-3 éves korosztály
A főzőkonyha üzemeltetőjének neve, címe:
Népjóléti Szolgálat
(9500 Celldömölk, Nagy Sándor tér 3.)
Részletes érzékszervi minősítés:
Sütőben sült halrudacskák kölessel (82g + 150 g /adag)
Külső megjelenés: |
2 db 8 cm hosszú, 2 cm széles, 1 cm vastag aranybarna panírral hiánytalanul fedett, de néhol berepedt hasáb alakú halrudak mellé sárgásdrapp színű, csomókba összeállt kölest kínálnak. A halhús piszkosfehér színű, néhol sötétebb barnás rostok látszanak. |
Állomány: |
A hal átsült, szerkezete a halhúsra jellemző, kissé zsíros, ami kompenzálja a csomókban összeállt köles száraz állományát. |
Illat: | A köles semleges, tiszta gabona illatával a frissen sült, bundázott hal illata harmonizál. |
Íz: |
A köles semleges, íztelen, a bundázott, frissen sült hal íze ezt kompenzálja. |
Részletes összetétel/anyaghányad :
Sütőben sült halrudacska
- halrudacska
Köles
- étolaj
- köles
- jódozott só