null Tóth Dávid bemutatása

Tóth Dávid bemutatása

Az OKÉS zsűri bemutatása

Közegészségügyi-járványügyi felügyelő, 3 éve a NÉBIH Vendéglátás és Étkeztetés Felügyeleti Osztályának munkatársa, és  egyidejűleg a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság- Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Karának végzős hallgatója, élelmiszerbiztonsági és minőségi mérnök szakon.

A Vendéglátás és Étkeztetés Jó Higiéniai Gyakorlatához című útmutatót (GHP) kidolgozó munkacsoport tagja.  Egyik szakterülete a közétkeztetésben felszolgált készételek érzékszervi vizsgálatának szervezése, értékelése.

Szakmai mentorként részt vesz a minőségvezérelt közétkeztetési projekt végrehajtásában. Harmadik éve munkájával (konyhai zsűrizés) segíti az OKÉS Közétkeztetési Szakácsversenyek lebonyolítását, közreműködött az előző OKÉS döntők receptjei alapján kiadott szakácskönyvek szerkesztésében. Több alkalommal vett részt az Európai Unió által szervezett idegen nyelvű szakmai képzéseken.


Friss hírek

2025. november 26, szerda

Közlemény elveszett „zöld könyvről” (2025.11.26.)

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal Növény- és Talajvédelmi Osztályának tájékoztatása.

Tovább >

2025. november 14, péntek

Tájékoztató a növényvédő szer felhasználáskor keletkező hulladékok jogszerű kezeléséről

A gazdálkodók és a növényvédő szerrel szolgáltatást végző vállalkozások felelőssége nem merül ki a növényvédő szerek okszerű, szakszerű és biztonságos kijuttatásában. Minden esetben számolni kell a keletkező hulladékokkal is, melyek megfelelő kezelése az emberi egészség, a környezet és a természet védelme érdekében is kiemelt jelentőségű.

Tovább >