null Tóth Dávid bemutatása

Tóth Dávid bemutatása

Az OKÉS zsűri bemutatása

Közegészségügyi-járványügyi felügyelő, 3 éve a NÉBIH Vendéglátás és Étkeztetés Felügyeleti Osztályának munkatársa, és  egyidejűleg a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság- Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Karának végzős hallgatója, élelmiszerbiztonsági és minőségi mérnök szakon.

A Vendéglátás és Étkeztetés Jó Higiéniai Gyakorlatához című útmutatót (GHP) kidolgozó munkacsoport tagja.  Egyik szakterülete a közétkeztetésben felszolgált készételek érzékszervi vizsgálatának szervezése, értékelése.

Szakmai mentorként részt vesz a minőségvezérelt közétkeztetési projekt végrehajtásában. Harmadik éve munkájával (konyhai zsűrizés) segíti az OKÉS Közétkeztetési Szakácsversenyek lebonyolítását, közreműködött az előző OKÉS döntők receptjei alapján kiadott szakácskönyvek szerkesztésében. Több alkalommal vett részt az Európai Unió által szervezett idegen nyelvű szakmai képzéseken.


Friss hírek

2025. április 30, szerda

Pest vármegye - 03. számú vizsgálat - Tálalókonyha (közétkeztető) - Budapest

Pest vármegye - 02. számú vizsgálat - Barlang Étterem - Budapest

Tovább >

2025. április 22, kedd

Tanúsító szervezet elismerése

Magyarországon az Öko EK rendelet által előírt ellenőrzési rendszer keretén belül két tanúsító szervezet ellenőrzése alatt tevékenykedhetnek az ökológiai gazdálkodást folytatni kívánó gazdálkodók. A 34/2013. VM rendelet alapján az ökológiai termelés, feldolgozás, forgalmazás ellenőrzési és tanúsítási tevékenység végzésére a NÉBIH jogosult tanúsító szervezetet elismerni.

Tovább >