null Fenntarthatósági igazolás visszavonásához kapcsolódó bejelentőlap

Fenntarthatósági és biomassza igazolás visszavonásához kapcsolódó bejelentőlapok

Fenntarthatósági és biomassza igazolás visszavonásához kapcsolódó bejelentőlapok

A fenntarthatósági és biomassza igazolás a vonatkozó jogszabályban [279/2017. (IX. 22.) Korm. rendelet] foglalt feltételek esetén visszavonandó a kiadást követően.

A fenntarthatósági/biomassza igazolás kiállítója a termékek tulajdonjog átruházásának teljes vagy részleges meghiúsulása esetén a már kiállított igazolást köteles visszavonni és annak tényét a visszavonást követő 10 napon belül a mezőgazdasági igazgatási szerv honlapján közzétett, erre a célra rendszeresített nyomtatványon, a visszavont fenntarthatósági/biomassza igazolás másolati példányának csatolásával a mezőgazdasági igazgatási szervnek bejelenteni. A termék tulajdonjog átruházásának meghiúsulása különösen, ha a termék megvásárlója személyében változás áll be.

Letölthető nyomtatvány: http://portal.nebih.gov.hu/ugyintezes/egyeb/nyomtatvanyok

 

 

 


Friss hírek

Az egész országban megszűnik a tűzgyújtási tilalom
2022. szeptember 27, kedd

Az egész országban megszűnik a tűzgyújtási tilalom

Az eddig lehullott, valamint az elkövetkező napokban várható csapadékmennyiséget figyelembe véve a hatóság 2022. szeptember 28-tól feloldja a tűzgyújtási tilalmat a még korlátozással érintett Bács-Kiskun és Csongrád-Csanád megyében. Ezzel az intézkedéssel Magyarország teljes területén megszűnik a tűzgyújtási tilalom.

Tovább >

Nemzetközi radioaktivitásmérő terepgyakorlatot tartott a Nébih
2022. szeptember 26, hétfő

Nemzetközi radioaktivitásmérő terepgyakorlatot tartott a Nébih

Immár harmadik alkalommal szervezett továbbképzést a Nébih a Nemzetközi Atomenergia Ügynökség seibersdorfi laboratóriumával közösen. . A 26 ország részvételével szeptember 12-23 között Pécsett zajló esemény a NAÜ regionális projektje* részeként valósult meg. Célja a környezeti radioaktivitás ellenőrzésének és az eredmények értékelésének fejlesztése, valamint a helyszíni mérések lehetőségeinek bemutatása volt.

Tovább >