null EU-FORA program fiatal kutatók számára

EU-FORA program fiatal kutatók számára

EU-FORA program fiatal kutatók számára
2020. december 17., csütörtök

Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) fiatal kutatók számára ismét meghirdette az EU-FORA programot (European Food Risk Assessment Fellowship Programme – Európai élelmiszer-kockázatértékelési ösztöndíj program), amelyre az érdeklődők 2021. január 15-ig jelentkezhetnek.

A program lehetőséget nyújt a karrierjük elején és közepén járó kutatók számára, hogy valamelyik nagy, európai kockázatértékelési intézményben szerezzenek tapasztalatot az élelmiszerbiztonsági kockázatértékelés területén. A programban részt vevő ösztöndíjasok egy 12 hónapos periódus idejére kapcsolódnak be egy másik európai ország élelmiszerbiztonsági kockázatértékelő intézményének munkájába.

Az ösztöndíjról további információ az alábbi linken keresztül érhető el: https://www.efsa.europa.eu/en/engage/fellowship

A programról egyéb tájékoztatók a jelentkezőknek: https://careers.efsa.europa.eu/jobs/efsa-european-food-risk-assessment-fellowship-programme-2021-230

LinkedIn-en: https://www.linkedin.com/posts/efsa_efsafellowship-eufora-foodsafety-activity-6736641600698548224-G8la/

Twitteren: https://twitter.com/EFSA_EU/status/1330875570071220227?s=20


Friss hírek

Hajdú-Bihar megyében tarolt a madárinfluenza
2021. április 13., kedd

Hajdú-Bihar megyében tarolt a madárinfluenza

2021. április 13-án Hajdú-Bihar megyében igazolta magas patogenitású madárinfluenza vírus jelenlétét a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) laboratóriuma. A járvány ezúttal egy Nádudvaron található tenyészpulyka-állományt ért el, ahol a szakemberek már a gyanú alapján megkezdték a mintegy 11.800 egyed felszámolását. A Nébih az új kitörés tükrében ismételten felhívja a baromfitartók figyelmét a járványügyi előírások fokozott betartására.

Tovább >

Prezentáció, videós tananyag és élő, online óra a Nébih Oktatási Programjának újdonságai között
2021. április 13., kedd

Prezentáció, videós tananyag és élő, online óra a Nébih Oktatási Programjának újdonságai között

Élő, online tanóra „szolgáltatással” és több új, óvodás és általános iskolás korosztályoknak szóló anyaggal is bővült a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Oktatási Programja. Az ingyenesen letölthető edukációs tartalmakkal a hivatal mindenkori célja a pedagógusok munkájának segítése és a tanórák színesítése. Újdonságként a Nébih szakemberei ezentúl két – a Fenntarthatósági Témahét tematikájába beilleszthető – témában élő, online tanórákat is vállalnak, amelyekre általános iskolai osztályok jelentkezését várják.

Tovább >