null EU-FORA program fiatal kutatók számára

EU-FORA program fiatal kutatók számára

EU-FORA program fiatal kutatók számára
2020. december 17, csütörtök

Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) fiatal kutatók számára ismét meghirdette az EU-FORA programot (European Food Risk Assessment Fellowship Programme – Európai élelmiszer-kockázatértékelési ösztöndíj program), amelyre az érdeklődők 2021. január 15-ig jelentkezhetnek.

A program lehetőséget nyújt a karrierjük elején és közepén járó kutatók számára, hogy valamelyik nagy, európai kockázatértékelési intézményben szerezzenek tapasztalatot az élelmiszerbiztonsági kockázatértékelés területén. A programban részt vevő ösztöndíjasok egy 12 hónapos periódus idejére kapcsolódnak be egy másik európai ország élelmiszerbiztonsági kockázatértékelő intézményének munkájába.

Az ösztöndíjról további információ az alábbi linken keresztül érhető el: https://www.efsa.europa.eu/en/engage/fellowship

A programról egyéb tájékoztatók a jelentkezőknek: https://careers.efsa.europa.eu/jobs/efsa-european-food-risk-assessment-fellowship-programme-2021-230

LinkedIn-en: https://www.linkedin.com/posts/efsa_efsafellowship-eufora-foodsafety-activity-6736641600698548224-G8la/

Twitteren: https://twitter.com/EFSA_EU/status/1330875570071220227?s=20


Friss hírek

Együtt lép fel az állatkínzás és az állatviadalok ellen a Nébih és a ROKK
2021. január 15, péntek

Együtt lép fel az állatkínzás és az állatviadalok ellen a Nébih és a ROKK

Az állatkínzások és állatviadalok felderítése, valamint visszaszorítása érdekében együttműködési megállapodást kötött a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) és a Rendőrségi Oktatási és Kiképzési Központ (ROKK). A több éve tartó közös munkát immár hivatalosan is megerősítő dokumentumot dr. Oravecz Márton, a Nébih elnöke és dr. univ. Dsupin Ottó r. dandártábornok, a ROKK igazgatója látta el kézjegyével. A Nébih 25 mobil kennel biztosításával is segíti az eljárásokban lefoglalt állatok állatvédelmi szempontból kimagasló színvonalú elhelyezését.

Tovább >

Bács-Kiskun megyében is megjelent a madárinfluenza
2021. január 14, csütörtök

Bács-Kiskun megyében is megjelent a madárinfluenza

Újabb területen, Bács-Kiskun megyében is igazolta a madárinfluenza vírus jelenlétét a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) laboratóriuma. Az érintett kerekegyházi nagy létszámú tojótyúkállomány felszámolása már folyamatban van és a hatóság a további ilyenkor szükséges intézkedéseket is elrendelte. A kereskedelmet érintő információk folyamatosan frissülnek a Nébih oldalán.

Tovább >