null Az EFSA pályázatot írt ki két tudományos testületébe

Az EFSA pályázatot írt ki két tudományos testületébe

2016. május 25, szerda

Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) a vegyi anyagok kockázatértékelésében szakértelemmel rendelkező tudósok jelentkezését várja

A sikeres pályázók 2017. július 1-jétől tagjai lehetnek az élelmiszer-adalékanyagok és élelmiszerekhez adott tápanyagforrások tudományos testületének (ANS) vagy az élelmiszerekkel érintkezésbe kerülő anyagok, enzimek, aromaanyagok és technológiai segédanyagok tudományos testületének (CEF).

A jelentkezési határidő 2016. június 30. 

A pályázat részletei a sajtóközleményben, valamint az EFSA weboldalán olvashatók.

Letölthető anyag:
Sajtóközlemény


Friss hírek

2024. július 18, csütörtök

Stabilan végzi a borászati vizsgálatokat a Nébih laboratóriuma

A megszokott hatékonysággal és határidőkkel végzi a borászati vizsgálatokat a Nébih laboratóriuma. A hivatal az ágazat még eredményesebb kiszolgálása érdekében a kapacitás növelését lehetővé tevő új nagyműszert szerez be, valamint vizsgálja a külső laboratóriumok bevonásának lehetőségét is.

Tovább >

2024. július 18, csütörtök

Újra mentes az ország a magas patogenitású madárinfluenzától

Az Állategészségügyi Világszervezet (WOAH) vonatkozó előírásai szerint Magyarország visszanyerte magas patogenitású madárinfluenzától való mentességét. A teljes országra vonatkozó kedvező státusz lehetővé teszi az élő baromfi és baromfitermékek akadálymentes kereskedelmét az egyes harmadik országokkal.

Tovább >