A takarmányhigiénia és a jó higiéniai gyakorlat építőelemei a takarmányipari létesítményekben
A segédanyag csak a legfontosabb jó higiéniai gyakorlati és takarmány-higiéniai alapelveket,szempontokat foglalja össze, röviden.
Összeállítása során fő cél volt annak érthetősége és áttekinthetősége, ezért a lehetőségekhez mérten mellőztük a konkrét jogszabályi hivatkozásokat, illetve igyekeztünk – a takarmányipari létesítmények engedélyeztetési eljárásai során a hatósági helyszíni szemléken felmerülő szakmai kérdésekre is választ adva - gyakorlati példákkal is illusztrálni egy-egy előírás, javaslat lényegét, jogi-szakmai hátterét.
Továbbá, törekedtünk az összeállítás során arra is, hogy - a HACCP útmutatóval egymást kiegészítve -, a két segédanyag megfelelő alapismereteket nyújtson a takarmány-előállítás területe iránt érdeklődı szakemberek számára.
A takarmányhigiénia és a jó higiéniai gyakorlat építőelemei a takarmányipari létesítményekben - segédanyag a takarmányipari vállalkozások részére