null 4th MoniQA International Conference

4th MoniQA International Conference

4th MoniQA International Conference
2012. december 13, csütörtök

"Food Safety under Global Pressure by Climate Change, Food Security and Economic Crises" - Budapest, 26 February - 1 March 2013

The traditional Joint IAM/MoniQA workshop for delegates of Codex Alimentarius CCMAS will be included in the MoniQA Conference as a special session.

The programme of the conference may be of specific interest for the CCMAS delegates:

Wednesday 27 February 2013:

Session 4: Food Integrity – Authenticity, Labelling, Fraud, Screening for the Unexpected

Chairs: Markus Lipp, USP, USA, and Paul Finglas, IFR, United Kingdom

Thursday 28 February 2013:

Session 13: Challenges and Solutions for Representative Sampling

Chairs: Árpád Ambrus, National Food Safety Authority, Hungary, and Simone Braun, German Cancer Research Center DKFZ, Germany

Friday 1 March 2013

Session 15: Development of a global standard for validation of binary (qualitative) methods

Chair: Ray Shillito, Bayer CropScience, USA

Session 19: Method Validation – Standardisation – Verification: Best of IAM

Chairs: Richard Cantrill, AOCS, USA, and Franz Ulberth, IRMM- JRC, European Commission, Belgium

Interested persons can find detailed information about the 4th MoniQA International Conference at: http://budapest2013.moniqa.org/ 


Friss hírek

Hamisított élelmiszereket vont ki a forgalomból a Nébih
2020. június 15, hétfő

Hamisított élelmiszereket vont ki a forgalomból a Nébih

Egy fővárosi, egyebek mellett élelmiszert is árusító üzlet ellenőrzése során számos, jogellenesen meghosszabbított minőségmegőrzési idejű, ezért hamisítottnak minősülő élelmiszert vontak ki a forgalomból a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei.

Tovább >

A „Karanténkutatás” eredményei - A koronavírus által okozott járványügyi helyzet hatása az élelmiszerfogyasztókra
2020. június 11, csütörtök

A „Karanténkutatás” eredményei - A koronavírus által okozott járványügyi helyzet hatása az élelmiszerfogyasztókra

2020. június 11-én lezajlott az ötödik Nébih Kerekasztal, ahol a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Karának Marketing és Kereskedelem Intézete és a TÉT Platform szakemberei által lefolytatott, a járványügyi helyzet élelmiszerfogyasztásra gyakorolt hatásait vizsgáló felmérés eredményeit mutatták be. A rendezvényen a feldolgozóiparban, kereskedelemben, vendéglátásban dolgozó szakemberek és a fogyasztók érdekeit képviselő civil szervezetek is megosztották tapasztalataikat az elmúlt időszakkal kapcsolatban.

Tovább >

Átlagos (0 Szavazatok)