Vissza

Vendéglátás GHP

Vendéglátás GHP

Vendéglátás GHP

Elkészült a "Vendéglátás GHP" aktualizált változata. A vendéglátás és étkeztetés jó higiéniai gyakorlatát összefoglaló útmutatóban újdonságként szerepel többek között az allergénekre vonatkozó tájékoztatás leírása.

Útmutató egységes szerkezetben - 2., aktualizált kiadás (2018. december)

A GHP Munkacsoport  2017-2018-ban folytatta munkáját és az időközben megjelent jogszabály változásokat, illetve gyakorlati tapasztalatokat figyelembe véve  elkészítette a 2. átdolgozott kiadást.  A Nébih Vendéglátás és Étkeztetés Felügyeleti Osztálya Zoltai Anna osztályvezető vezetésével továbbra is vállalta a munkacsoport működtetésével kapcsolatos szervezői, vezetői feladatokat.  

A GHP Munkacsoport tagjai a vendéglátást, közétkeztetést végző szakma széles rétegét képviselik, jelképezve ezzel, hogy az elkészült, elfogadott munka széles szakmai egyetértésen alapul, széleskörű támogatottságot élvez. Felkérésünk alapján munkánkat gyakorló építészek is segítik.

A GHP Munkacsoport tagjai (a teljesség igénye nélkül):

  • Ágazati Párbeszéd Bizottság (ÁPB)
  • Cukrász Ipartestület
  • Élelmiszerhigiénikusok Társasága (ÉHT)
  • Élelmezésvezetők Országos Szövetsége (ÉLOSZ)
  • Kereskedők és Vendéglátók Országos Érdekképviseleti Szövetsége (KISOSZ)
  • Közétkeztetők, Élelmezésvezetők Országos Szövetsége (KÖZSZÖV)
  • Nagyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség (MNGSZ)
  • Magánszállásadók Országos Szövetsége (MOSZ)
  • Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI)
  • Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Élelmiszer- és Takarmánybiztonsági Igazgatósága (NÉBIH ÉTbI)
  • Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ)
  • Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége (VIMOSZ)
  • Földművelésügyi  Minisztérium

Kapcsolódó anyagok:
Útmutató egységes szerkezetben - 2., aktualizált kiadás, 2018. december
A munkacsoport korábbi (archív) anyagai


Átlagos (0 Szavazatok)