null Webinárium az EFSA 2018-as gyakornoki programjáról

Webinárium az EFSA 2018-as gyakornoki programjáról

2018. május 10, csütörtök

Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) 2018-as gyakornoki programja fiatal, egyetemi frissdiplomásoknak kínál egyedülálló lehetőséget szakmai tapasztalat-szerzésre az EFSA feladatkörébe tartozó gazdasági és tudományos területeken.

A webinárium időpontja: 2018. június 4. 11:00-12:00 (GMT+01:00)

Ha szeretnél egy élelmiszer-biztonságnak szentelt EU-s intézményben dolgozni, és szeretnél egy multikulturális közösségnek a tagja lenni, valamint kapcsolati hálódat tovább építeni, akkor a karrieredet legjobb az EFSA-nál kezdeni! A 2018-as gyakornoki program június első felében kerül meghirdetésre.

A webináriumon az EFSA munkatársai ismertetni fogják a gyakornoki programot, valamint korábbi és jelenlegi EFSA gyakornokok tartanak majd beszámolót az EFSA-nál szerzett tapasztalataikról. Az ő előadásaikból bepillantást nyerhettek az EFSA nemzetközi környezetébe és a pármai életbe. 

A webinárium ideje alatt a résztvevők kérdezhetnek is, és az EFSA a „Kérdezz-Felelek!” részben válaszolni fog ezekre a kérdésekre. Az EFSA a webináriumon elhangzottakat rögzíti, és saját honlapján közzéteszi az ott elhangzottakat. Az esemény napirendje itt érhető el.

Technikai okok miatt a résztvevők létszáma legfeljebb 500 fő lehet, ezért a szervezők az első 500 jelentkezést tudják figyelembe venni. 

A webináriumra regisztálni itt lehet.

Regisztrációra legfeljebb 2018. június 4-ig van lehetőség, viszont ha a jelentkezők létszáma hamarabb eléri a maximumot, akkor a jelentkezés korábbi időpontban zárul.

Technikai követelmények és tájékoztató a résztvevőknek:

  1. Test Adobe Connect
  2. Instructions for participants

További információ a webináriumról az alábbi linken található.


Friss hírek

2024. június 4, kedd

Közlemény elveszett „zöld könyvről” (2024.06.04.)

A Veszprém Megyei Kormányhivatal Növény- és Talajvédelmi Osztályának tájékoztatása.

Tovább >

2024. június 4, kedd

Közlemény elveszett „zöld könyvről” (2024.06.04.)

A Veszprém Megyei Kormányhivatal Növény- és Talajvédelmi Osztályának tájékoztatása.

Tovább >