null EU-FORA, PLH: közelgő jelentkezési határidők

EU-FORA, PLH: közelgő jelentkezési határidők

2018. január 3, szerda

Két EFSA-program regisztrációs „ablaka” is lezárul január 15-én. UPDATE: AZ EU-FORA-JELENTKEZÉS JANUÁR 31-RE MÓDOSULT!

EU-FORA

Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) január közepéig hirdette meg az EU-FORA nevű ösztöndíjára való jelentkezést. A kezdeményezés a pályájuk elején és közepén járó kutatók számára ad tapasztalatszerzési lehetőséget az élelmiszerbiztonsági kockázatértékelés területén.

A programban részt vevő ösztöndíjasok egy 12 hónapos periódus idejére kapcsolódnak be egy másik európai ország élelmiszerbiztonsági kockázatértékelő intézményének munkájába. Az EU-FORA pályázatra a molekuláris biológia, a mezőgazdasági tudományok, a biokémia, a kémia, a környezeti tudományok, az élelmiszertechnológia és a toxikológia területén dolgozó szakemberek adhatják be jelentkezésüket.

A programról bővebb információ érhető el az EFSA honlapján, míg jelentkezni ezen a linken lehetséges január 31-ig.

 

Plant Health Panel, nyilvános ülés, Párma, 2018. 01. 31. – 02. 01.

Megkezdődött a regisztráció az EFSA növényegészségügyi paneljének (Plant Health Panel, PLH) január 31-én és február 1-jén, Pármában tartott nyilvános ülésére. A találkozó szakmai programtervezete elérhető a szervezet honlapjáról. Az érdeklődők – akik számára az EFSA csak korlátozott számú helyet tud biztosítani és azokat a regisztráció időrendjében osztja ki – szintén január 15-ig jelezhetik részvételi szándékukat a hatóság honlapján.

Azok az érdeklődők, akik nem tudnak személyesen részt venni az eseményen, regisztrációhoz kötött webstreamen követhetik a rendezvényt, ez utóbbira január 23-a a regisztrációs határidő.

Friss hírek

2024. július 23, kedd

Közlemény elveszett „zöld könyvről” (2024.07.23.)

A Veszprém Megyei Kormányhivatal Növény- és Talajvédelmi Osztályának tájékoztatása.

Tovább >

2024. június 4, kedd

Közlemény elveszett „zöld könyvről” (2024.06.04.)

A Veszprém Megyei Kormányhivatal Növény- és Talajvédelmi Osztályának tájékoztatása.

Tovább >