null Sodexo B csapat

Sodexo B csapat

Országos KözÉtkeztetői Szakácsverseny (OKÉS) döntőbe került csapatai

Huminilowicz Milán - Sodexo „B” csapat

9 éve dolgozik a Sodexo Magyarország Kft.-nél, 2009 óta mint a miskolci Bosch étterem konyhafőnöke.

Minden évben igyekszik részt venni egy szakmai versenyen, ahol bővítheti tudását, ismereteit. Az OKÉS versenyeken már többször dobogós helyezést ért el, emellett nagyon sok tapasztalatot szerezett. Sodexós csapattagként külföldi szakmai versenyeken is szerepelhetett már.

Célja, hogy folyamatos szakmai fejlődés mellett,  nap, mint nap örömet szerezhessen ételeivel vendégeinek.

 

 

Bíró Zoltán  - Sodexo „B” csapat

Bíró Zoltán 2011-ben került a Sodexo vállalatához, Miskolcon. Korábban a'la cart éttermekben dolgozott szakácsként, részlegvezető szakácsként.

A közétkeztetés sajátosságai, méretei, a benne rejlő lehetőségek és kihívások mindig vonzották. A tervezhető, körültekintő, higiénikus és biztonságos munkahelyi étkeztetés megteremtését személyes hivatásának tekinti.

Munkájában nagyra értékeli, hogy egy modern nagyvállalat dolgozóit a rendelkezésére álló legkorszerűbb konyhatechnológiai eszközökkel készült egészséges és szép ételekkel szolgálhatja.

Célja a versennyel, hogy a megszerzett tudást és tapasztalatokat a mindennapi munkája során minél szélesebb körben hasznosíthassa.

 

Menü

Előétel Főétel Desszert

Harcsafasírt céklapürével, marinált sárgarépával

Kacsamájas-gombás sertésszűz lecsós burgonyával, kelbimbóval

Mogyorókrémes habcsók, naranccsal, gyümölcsmártással

 


Friss hírek

2024. november 21, csütörtök

Közlemény elveszett „zöld könyvről” (2024.11.21.)

A Veszprém Megyei Kormányhivatal Növény- és Talajvédelmi Osztályának tájékoztatása.

Tovább >

2024. november 11, hétfő

ITNET részjelentéssel kapcsolatos információk az öko tanúsító szervezetek részére

Az élelmiszerláncról és hatósági felügyeletéről1 szóló 2008. évi XLVI. törvény 47/A. § szerint az élelmiszerlánc-biztonsági stratégia végrehajtása érdekében integrált többéves nemzeti ellenőrzési tervet (továbbiakban: ITNET) kell készíteni, melyet az országos főállatorvos ad ki és irányítja annak végrehajtását. Az élelmiszerlánc-biztonsági stratégia és az ITNET kialakítása is az élelmiszerlánc szereplőinek – így az ökológiai gazdálkodást ellenőrző és tanúsító szervezeteknek (továbbiakban: tanúsító szervezetek) – bevonásával valósul meg.

Tovább >