null PQS csapat Budapest régió

PQS csapat Budapest régió

Országos KözÉtkeztetői Szakácsverseny (OKÉS) döntőbe került csapatai

Egri Zsolt -PQS International Hugary Kft.

Édesapja, Egri Péter olimpiai bajnok mesterszakács hatására kezdett a szakma iránt érdeklődni. A szakács és cukrász képesítés megszerzését követően közgazdász diplomát is szerzett vendéglátó-szálloda szakon.

 A'la carte éttermekben és ötcsillagos szállodákban szerezett tapasztalatokat, majd a családbarát közétkeztetés irányába fordította érdeklődését.

Jelenleg a PQS Antenna Hungaria éttermében dolgozik mint üzletvezető és konyhafőnök.

Célja: egy olimpiai kulináris csapatban való szereplés, valamint a folyamatos szakmai továbblépés különösen a catering területén.

 

Dudok János - PQS International Hungary Kft.

A Dobos C. József Vendéglátóipari Szakközépiskolában végezett szakácsként.

Tanulmányai elvégzése óta a PQS csoportnál dolgozik, jelenleg mint konyhafőnök.

Célja: szaktudása megfeleljen a legigényesebb konyha színvonalának is. A versennyel szeretné bizonyítani mind magának, mind másoknak , hogy a céljai elérésében jó úton jár.

 

 

 

Menü

Előétel Főétel Desszert
Zöldborsó krémleves mentás túrógombóccal és baconmorzsával Csirkecomb vadasan kakukkfüves gerslivel, pikáns zöldségpürével és tejfölhabbal Keresztmama máglyarakása zöldcitromos joghurttal és bodzás habbal

Friss hírek

2024. november 21, csütörtök

Közlemény elveszett „zöld könyvről” (2024.11.21.)

A Veszprém Megyei Kormányhivatal Növény- és Talajvédelmi Osztályának tájékoztatása.

Tovább >

2024. november 11, hétfő

ITNET részjelentéssel kapcsolatos információk az öko tanúsító szervezetek részére

Az élelmiszerláncról és hatósági felügyeletéről1 szóló 2008. évi XLVI. törvény 47/A. § szerint az élelmiszerlánc-biztonsági stratégia végrehajtása érdekében integrált többéves nemzeti ellenőrzési tervet (továbbiakban: ITNET) kell készíteni, melyet az országos főállatorvos ad ki és irányítja annak végrehajtását. Az élelmiszerlánc-biztonsági stratégia és az ITNET kialakítása is az élelmiszerlánc szereplőinek – így az ökológiai gazdálkodást ellenőrző és tanúsító szervezeteknek (továbbiakban: tanúsító szervezetek) – bevonásával valósul meg.

Tovább >