null Junior Harmónia

Junior Harmónia

Országos KözÉtkeztetői Szakácsverseny (OKÉS) döntőbe került csapatai

Bakk István - Junior Vendéglátó Zrt.

1992 óta tevékenykedik a vendéglátásban. Dolgozott szállodában, kisvendéglőkben szakácsként, majd a közétkeztetés nagyobb vállalatainál többségében üzlet- és üzemvezetői munkakörben.

A szakács szakma különböző területei felé mindig is érdeklődéssel tekintett, több versenyen is szerepelt. Jelenlegi munkahelyén többször választották az év üzletvezetőjének. Az új étel kreációk kidolgozása és népszerűsítése  új tudományos felfedezéshez hasonlítható örömet jelent számára.

Célja: hogy munkájában az újszerűség és a kreativitás minél nagyobb teret nyerjen,  segítve kollégáit a mindennapi munkában.

Samu Zsuzsanna - Junior Vendéglátó Zrt.

2003. január 10-e óta dolgozik a Junior Vendéglátó Zrt-nél mint szakács.

Kilenc évig a Pajtás Étterem a’la carte konyhán dolgozott, ezután  Angyalföldön több ezer adagos konyhán gyermek és diétás ételeket főzött, majd 2014-ben a Magyar Honvédség Egészségügyi Központba – közismert nevén MÁV kórházába – került, ahol  már vezető szakács  és naponta 2 800 főre készít ételeket.

Szereti a munkában rejlő kihívásokat, újdonságokat és változatosságot.

Menü

Előétel Főétel Desszert
Lestyános csirkeragu kapros tönkölyös pityókagombóccal Mozaikos böllérrúd bulgurral töltött szabolcsi káposztával Diós muffin édesköményes szilvapürével

Friss hírek

2024. március 21, csütörtök

Közlemény elveszett „fehér könyvről" (2024.03.21.)

A Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Növény- és Talajvédelmi Osztályának tájékoztatása.

Tovább >

2024. március 21, csütörtök

Közlemény elveszett „zöld könyvről” (2024.03.21.)

A Veszprém Megyei Kormányhivatal Növény- és Talajvédelmi Osztályának tájékoztatása.

Tovább >