null Junior 63-as

Junior 63-as

Országos KözÉtkeztetői Szakácsverseny (OKÉS) döntőbe került csapatai

Nagy Balázs - Junior Vendéglátó Zrt.

Közel húsz éve szakács, így a vendéglátás szinte valamennyi területén kipróbálhatta már magát. Dolgozott szállodában, látványkonyhában, nagyüzemi konyhán és a’la carte étteremben egyaránt.

Három éve áll a Junior Vendéglátó Zrt. alkalmazásában, ahol a cég legnagyobb üzemét vezeti. Naponta több ezer adag ételt tervez meg, főz, dobozoltat és expediál. A főzés egyben a hobbija is, ezért szerencsés embernek tartja magát, hisz azzal foglalkozhat, amit szeret.

 

Votka Csaba - Junior Vendéglátó Zrt.

1995 óta dolgozik a vendéglátásban. Ez idő alatt megfordult termelő konyhán és munkahelyi étteremben is. Jelenleg egy gyermekélelmezési konyhát vezet, és – ahogy a többi munkahelyén, úgy itt is – pontosságra és kreativitásra törekszik.

Szaktudását igyekszik továbbfejleszteni, és alkalmanként versenyeken megmérettetni, amely törekvésnek számos helyezés és elismerés volt már az eredménye. Szívesen főz, és így sok örömet talál a munkájában.

Menü

Előétel Főétel Desszert
Sült paszternák és gesztenye, salátával Csirkepaprikás puliszkával Vargabéles Hecsedli lekvárral

Friss hírek

2024. november 21, csütörtök

Közlemény elveszett „zöld könyvről” (2024.11.21.)

A Veszprém Megyei Kormányhivatal Növény- és Talajvédelmi Osztályának tájékoztatása.

Tovább >

2024. november 11, hétfő

ITNET részjelentéssel kapcsolatos információk az öko tanúsító szervezetek részére

Az élelmiszerláncról és hatósági felügyeletéről1 szóló 2008. évi XLVI. törvény 47/A. § szerint az élelmiszerlánc-biztonsági stratégia végrehajtása érdekében integrált többéves nemzeti ellenőrzési tervet (továbbiakban: ITNET) kell készíteni, melyet az országos főállatorvos ad ki és irányítja annak végrehajtását. Az élelmiszerlánc-biztonsági stratégia és az ITNET kialakítása is az élelmiszerlánc szereplőinek – így az ökológiai gazdálkodást ellenőrző és tanúsító szervezeteknek (továbbiakban: tanúsító szervezetek) – bevonásával valósul meg.

Tovább >