Hungast Budapest régió csapata
Országos KözÉtkeztetői Szakácsverseny (OKÉS) döntőbe került csapatai
Bornemissza Ferencné, Vass Katalin - Hungast – Gyermek Menza Kft.
1982-ben végzett a Dobos C. József vendéglátóipari szakmunkásképző iskolában, szakácsként.
Ezt követően pályáját meghatározta a közétkeztetés. Pályakezdőként a Tungsram Zrt konyháján dolgozott. Majd , mintegy húsz éven keresztül, a Junior Zrt. különböző konyháin főzött gyerekeknek,felnőtteknek, nagy üstökben és a’la cart, egyaránt. Az intézményi vendéglátásban szerzett hatalmas tapasztalata végtelen szerénységgel párosul.
A Hungast cégcsoport Gyermekmenza Kft. alkalmazásában 2013 óta lát el konyhavezetői feladatokat. Közvetlen vezetése alatt naponta 3000 gyermek ellátásáról gondoskodik.
Első ízben 2014-ben indult az OKÉS szakácsversenyen, ahol negyedik helyezést ért el.
Bokor Enikő - Hungast – Gyermek Menza Kft.
Tanulmányait Szovátán (Erdély) végezte, ahol szakács és cukrász bizonyítványt szerzett.
1990-ben költözött Budapestre kíváncsiságból. Szakmai pályáját a Gulyás Csárdában kezdte szakácsként, a’ la carte vonalon. Majd a Makk Hetes Vendéglőben folytatta munkáját.
2003-tól a Junior Zrt. 38-as üzemébe került . Itt ismerkedett meg a közétkeztetéssel és a vendéglátás ezen ágának sajátosságaival, ahol korábbi a’la carte-os tapasztalatait is jól hasznosíthatta.
2014 októberétől dolgozik a Hungast csoport IV. kerületi, Baross utcai 3000 adagos főzőkonyháján konyhafőnök helyettes-szakácsként.
Első alkalommal indul az OKÉS szakácsversenyen.
Menü
Előétel | Főétel | Desszert |
Friss halsaláta halas pogácsával | Aszalt gyümölcsökkel töltött göngyölt császár, kölesropogóssal,színes tejszínes zöldségrakottassal,szeg-fűszeges sárgarépakrémmel | Almáspite citromkrémmel |