null Hód-Menza csapat

Hód-Menza csapat

Országos KözÉtkeztetői Szakácsverseny (OKÉS) döntőbe került csapatai

Verók András - Hód-Menza Nonprofit Kft.

2003-ban pincérként végzett, majd egyéni vállalkozóként, később pultosként dolgozott.

2013 decemberében szakácsképesítést szerzett a Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző Intézetben.

Gyakorlatát a Kenguru Panzióban és a szegedi Hunguest Hotel Forrásban töltötte. A szakács tanulmányok alatt érett meg benne a gondolat, hogy menza szakácsként dolgozzon.

2014 óta a Hód-Menza Nonprofit Kht.-nél főz, a gyermekétkeztetésben. A Kertvárosi Katolikus Iskola konyha vezetője, itt tálal mindennap a gyerekeknek, így közvetlen kapcsolatban is van velük.

2014-ben már részt vett az OKÉS közétkeztetési szakácsversenyén,véleménye szerint rengeteg tapasztalattal gazdagodott.

 

 

Gedai Endre - Hód-Menza Nonprofit Kft.

A hódmezővásárhelyi Corvin Mátyás Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakiskolában végzett szakácsként.

Munkahelyein igyekszik a legjobb képességei szerint fejlődni, tovább képezni magát. Munkájában törekszik a folyamatos megújulásra, de a hagyományos magyar konyhát is szem előtt tartja. Törekszik arra, hogy az ételei  kiváló magyar minőségű alapanyagokból készüljenek.

2007-óta dolgozik a Hódmezővásárhelyi Hód-Menza Nonprofit Kft-nél mint szakács és  ahol mindig számíthatnak pontos és tiszta munkájára.

Menü

Előétel Főétel Desszert
Hideg zöldségkrémleves bulgurral Erdélyi karaj burgonyalepénnyel Mákfelfújt meggymártással

Friss hírek

2024. november 21, csütörtök

Közlemény elveszett „zöld könyvről” (2024.11.21.)

A Veszprém Megyei Kormányhivatal Növény- és Talajvédelmi Osztályának tájékoztatása.

Tovább >

2024. november 11, hétfő

ITNET részjelentéssel kapcsolatos információk az öko tanúsító szervezetek részére

Az élelmiszerláncról és hatósági felügyeletéről1 szóló 2008. évi XLVI. törvény 47/A. § szerint az élelmiszerlánc-biztonsági stratégia végrehajtása érdekében integrált többéves nemzeti ellenőrzési tervet (továbbiakban: ITNET) kell készíteni, melyet az országos főállatorvos ad ki és irányítja annak végrehajtását. Az élelmiszerlánc-biztonsági stratégia és az ITNET kialakítása is az élelmiszerlánc szereplőinek – így az ökológiai gazdálkodást ellenőrző és tanúsító szervezeteknek (továbbiakban: tanúsító szervezetek) – bevonásával valósul meg.

Tovább >