Hód-Menza csapat
Országos KözÉtkeztetői Szakácsverseny (OKÉS) döntőbe került csapatai
Verók András - Hód-Menza Nonprofit Kft.
2003-ban pincérként végzett, majd egyéni vállalkozóként, később pultosként dolgozott.
2013 decemberében szakácsképesítést szerzett a Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző Intézetben.
Gyakorlatát a Kenguru Panzióban és a szegedi Hunguest Hotel Forrásban töltötte. A szakács tanulmányok alatt érett meg benne a gondolat, hogy menza szakácsként dolgozzon.
2014 óta a Hód-Menza Nonprofit Kht.-nél főz, a gyermekétkeztetésben. A Kertvárosi Katolikus Iskola konyha vezetője, itt tálal mindennap a gyerekeknek, így közvetlen kapcsolatban is van velük.
2014-ben már részt vett az OKÉS közétkeztetési szakácsversenyén,véleménye szerint rengeteg tapasztalattal gazdagodott.
Gedai Endre - Hód-Menza Nonprofit Kft.
A hódmezővásárhelyi Corvin Mátyás Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakiskolában végzett szakácsként.
Munkahelyein igyekszik a legjobb képességei szerint fejlődni, tovább képezni magát. Munkájában törekszik a folyamatos megújulásra, de a hagyományos magyar konyhát is szem előtt tartja. Törekszik arra, hogy az ételei kiváló magyar minőségű alapanyagokból készüljenek.
2007-óta dolgozik a Hódmezővásárhelyi Hód-Menza Nonprofit Kft-nél mint szakács és ahol mindig számíthatnak pontos és tiszta munkájára.
Menü
Előétel | Főétel | Desszert |
Hideg zöldségkrémleves bulgurral | Erdélyi karaj burgonyalepénnyel | Mákfelfújt meggymártással |