Bács-Kiskun megye- 4. vizsgálat- Kecskemét- Eü. és Szociális Intézmények Igazgatósága Szegedi Tudományegyetem Háziorvosi Oktatóközpontja Bölcsőde
Bács-Kiskun megye- 4. vizsgálat- Kecskemét- Eü. és Szociális Intézmények Igazgatósága Szegedi Tudományegyetem Háziorvosi Oktatóközpontja Bölcsőde
4. számú vizsgálat - Mintavétel helye (tálalókonyha):
Eü. és Szociális Intézmények Igazgatósága Szegedi Tudományegyetem Háziorvosi Oktatóközpontja Bölcsőde (6000 Kecskemét, Piaristák tere 7.)
A menü minősítése:
kiválóan |
ÁTLAG |
átlagos |
átlag |
nem |
Menü: Kelragu pulykahússal Mintavétel ideje: 2013. február 25. Főzőkonyha: Sodexo Magyarország Kft. |
|
Részletes érzékszervi minősítés:
Kelragu pulykahússal(0,25 l/adag)
Külső megjelenés: |
Változó méretű (kb. 2,5 centiméterestől a hússzilánkokig terjedő) húsdarabok, kockázott burgonya és aprított kelkáposzta van összefőzve sűrű szószban. A szósz nyersfehér, apró fekete borsdarabkák tarkítják. |
Állomány: |
Az összes összetevő kellően puhára főzött, a hús helyenként kissé széteső, a szósz lisztcsomóktól mentes, sűrű. |
Illat: |
Kissé gyenge, minden idegen szagtól mentes. |
Íz: |
Az összetevőkre jellemző, kellemes összhatású, enyhén fűszeres (borsos), nem sós, nem zsíros. Minden idegen íztől mentes. |
Részletes összetétel: |
|