MINŐSÉGI MAGYAR HAL
MINŐSÉGI MAGYAR HAL
Megjelölés | MINŐSÉGI MAGYAR HAL |
Jogosult neve | Földművelésügyi Minisztérium |
Lajstromszám | 221523 |
Státusz | Oltalom fennáll |
Nizzai osztályozás | 29, 31, 42 |
Országos/ regionális | Országos |
Ki vagy milyen termék kaphatja meg? | A tanúsítványt élő halra, valamint feldolgozottnak nem minősülő haltermékekre halhúsra lehet használni. |
Követelmény |
A termelésnek és feldolgozásnak Magyarországon kell történnie, amelyhez a szaktárca technológiai kritériumokat ír elő. A minőségi kritériumokat pontyra, afrikai harcsára, fogassüllőre, és pisztrángra határozták meg. A védjegyet a terméklánc bármely szereplője megszerezheti felmenő rendszerben, ha megfelel a feltételeknek. |
Van-e ellenőrzés belépéskor? | Igen |
Van-e rendszeres ellenőrzés? | Igen |
Ellenőrzés típusa (dokumentum, labor, helyszíni, érzékszervi stb.) | Nincs adat |
Ellenőrzés gyakorisága | Nincs adat |
Ki ellenőriz? | A védjegyiroda részéről megbízott független auditorok. |
Az ellenőrző szervezet akkreditált? | Nincs adat |
Mennyi időre adják? | 3 évre |
Forrás (SzTNH) | http://epub.hpo.hu/e-nyilvantartas/?lang=HU |
Saját honlapja | http://www.magyarhal.hu/ |
Kapcsolódó linkek | https://www.youtube.com/watch?v=936Z7nT8prw |
Utolsó frissíté sidőpontja | 2018.05.03. |