null Szatmári János bemutatkozása

Szatmári János bemutatkozása

Az OKÉS zsűri bemutatása

A vendéglátást hivatásának tekintő szakember, aki 1999-óta foglalkozik közösségi étkeztetéssel.

A diákétkeztetés mellett az általa elindított „Séfecskék” programban több éve gyakorlati foglalkozásokat tart általános iskolás gyermekeknek, ahol is megismerteti a kisiskolásokat az étkezés alapanyagaival, felhasználásuk módjaival és különös hangsúllyal az egészséges táplálkozás alapelveivel.

Számos hazai és nemzetközi főzőversenyen nyert díjakat, különösen büszke a Franciaországban elérte sikereire.

Lassan már tíz éve, hogy itthon és külföldön egyaránt különféle főzőversenyeken és gasztronómiai rendezvények zsűritagjaként őrködik a magyar gasztronómia jó hírén.


Friss hírek

2022. december 28, szerda

Az ünnepek idején is garantált az élelmiszerbiztonság

Több mint 1800 ellenőrzés, 12,2 millió Ft bírság és 51,6 tonna forgalomból kivont élelmiszer a fő mérlege az idei téli élelmiszerlánc-ellenőrzésnek. Az akció kapcsán Nobilis Márton élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős államtitkár kiemelte, biztonságos, jó minőségű termékekből készíthették ünnepi fogásaikat a magyar családok és ez a szilveszterkor hagyományos termékek esetében sem lesz másképp.

Tovább >

2022. december 16, péntek

Dísznövény szaporítóanyag forgalmazói tevékenység éves bejelentése

A Rendelet alapján a Nébih nyilvántartásban szereplő engedélyes dísznövény szaporítóanyag forgalmazónak évente be kell jelentenie tevékenységét és annak részleteit.

Tovább >