null Dr. Gundel János bemutatkozás

Dr. Gundel János bemutatkozás

2016. február 17, szerda

Az OKÉS zsűri bemutatása

A táplálkozástudomány területén eltöltött több mint ötven éves tevékenységének keretében, az utóbbi 15 évben kiemelten foglalkozik a humán táplálkozás problémakörével, beleértve az állati eredetű élelmiszerek minőségének befolyásolhatóságát, az élelmiszerbiztonságot, az ételkészítés során bekövetkező biológiai és kémiai változásokat, valamint gasztronómia történetét. E téren végzett munkájáért megkapta a Magyar Táplálkozás Tudományi Társaság Tangl Ferenc díját (2005).

Rendszeres (sok esetben felkért) előadója különböző hazai és külföldi tudományos konferenciáknak, továbbá több hazai felsőoktatási intézménynek. Az utóbbi időben, a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Karán, hat évig a Vendéglátás Intézeti tanszék vezetője volt, jelenleg óraadó professzor emeritusként, élelmiszerismeretet, vendéglátás történetet és több más, a gasztronómia körébe tartozó tárgyat oktat. 2013. óta tanít hasonló tárgyakat Csíkszeredában, a Sapientia Egyetemen is.


Friss hírek

2024. március 21, csütörtök

Közlemény elveszett „fehér könyvről" (2024.03.21.)

A Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Növény- és Talajvédelmi Osztályának tájékoztatása.

Tovább >

2024. március 21, csütörtök

Közlemény elveszett „zöld könyvről” (2024.03.21.)

A Veszprém Megyei Kormányhivatal Növény- és Talajvédelmi Osztályának tájékoztatása.

Tovább >