Akkreditálási Okirattal kapcsolatos tájékoztatás

Az Akkreditálási Okiraton megnevezett vizsgálólaboratórium megfelel az MSZ EN ISO/IEC 17025:2005 szabvány követelményeinek, melyet a Nemzeti Akkreditáló Hatóság a 2015. évi CXXIV. törvény és a...

04_Magnélkülinek nevezett valójában magszegény görögdinnye.jpg

A nyugat-európai piacokon különösen keresett a magnélkülinek nevezett, valójában magszegény görögdinnye.

Kép

Mikor érett a görögdinnye?

A görögdinnye vásárlásakor mindig van az emberben egy kicsi bizonytalanság: vajon érett, jó ízű lesz? A megfelelő érettség és a kellemes íz a többi gyümölcs esetében is alapvető szempont, ez a...

06_Baktériumos betegség okozta kezdeti romlás.jpg

Baktériumos betegség okozta kezdeti romlás jelei láthatók a gyümölcs héján. Az ilyen dinnyét már ne vegyük meg!

Kép

05_Megrepedt és belül már romlásnak indult görögdinnye.jpg

Megrepedt és belül már romlásnak indult görögdinnye. Ha a bibepontnál nedvesség nyomai láthatók, az belső romlásra utal.

Kép