null Alpári György bemutatkozás

Alpári György bemutatkozás

OKÉS zsűri bemutatása

http://users.atw.hu/koles/koles/eload/alpari/arckep.jpgA Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal gasztronómusa, korábban jelentős vendéglátó ipari cégek irányítója. 1970-től van jelen a vendéglátásban ahol is rendre tanulja és tanítja a szakma sajátosságait.

Szakács, cukrász, sommelier és közgazdász. Szakértője az ízeknek, az ételeken keresztüli kommunikációnak. A magyar konyhát kultúránk és identitásunk szerves részeként mutatta be sokfelé a világban. Kanadában és Japánban sokszor főzött, de Németországban, Franciaországban és Belgiumban is képviselte gasztronómiánkat. A BKIK Kereskedelmi és Vendéglátó Osztály alelnöke, a Cukrászok és Vendéglátók Szakmai Osztályának társelnöke, a Dining Guide alapító tagja. 2008-ban jelent meg Bacher Ivánnal közös szakácskönyve. KISOSZ aranyéremmel és Arany Mérleg Díjjal elismert gasztronómus. 


Friss hírek

2024. december 11, szerda

Tájékoztatás: elveszett hatósági bélyegzők

A Veszprém Megyei Kormányhivatal Pápai Járási Hivatala tájékoztatása

Tovább >

2024. december 4, szerda

Tájékoztatás a dísznövény szaporítóanyag-kísérő okmányról

A dísznövénytermesztőknek vagy forgalmazóknak értékesített dísznövény szaporítóanyag csak olyan tételekben forgalmazható, amely rendelkezik úgynevezett szaporítóanyag-kísérő okmánnyal.

Tovább >