Állategészségügyi diagnosztika

Az Állategészségügyi Diagnosztikai Laboratórium Igazgatóság nemzeti referencia laboratórium, országos illetékességű vizsgálólaboratórium az állategészségügyi diagnosztikai vizsgálatok végzésében. Igazgatóságunk fő feladata a fertőző és egyéb okból kialakult betegségek okainak tisztázása, az állategészségügyi igazgatás segítése, az igazgatási döntések szakmai előkészítése, emellett a magángyakorlatban dolgozó állatorvosok diagnosztikai munkájában, a betegségek elleni védekezésben illetve mentesítésben nyújtunk segítséget. Feladatunk továbbá, az állategészségügyi laboratóriumok ellenőrzése és értékelése, helyszíni vizsgálatokkal az állatorvosok munkájának segítése, illetve az állatok tartásával, szállításával kapcsolatos igazolások kiállításához szükséges laboratóriumi vizsgálatok végzése. 

FELHÍVÁS! 2024. május 1-től az utánvétes fizetési móddal történő megrendelés esetén, a megnövekedett költségek miatt, az utánvét költsége kiszámlázásra kerül.
Az aktuális díjak – értékhatártól függően - a következők:
•    0 Ft-20.000Ft 1.622Ft+ÁFA
•    20.001Ft-50.000Ft 1.724+ÁFA
•    50.001Ft-100.000Ft 1.979+ÁFA
Felhívjuk figyelmüket, hogy továbbra is lehetőségük van a mintákat online megrendeléssel küldeni a papír alapú helyett és természetesen lehetőség van átutalásos fizetési mód választására.

Nyomtatványok, útmutatók

Jártassági vizsgálatok

Hírek, tájékoztatók

LABOR rendszerrel kapcsolatos gyakran ismételt kérdések