Megjelent meg az EFSA szintetikus biológia útján nyert mikroorganizmusokról szóló szakvéleménye
2020. november 24, kedd

Megjelent meg az EFSA szintetikus biológia útján nyert mikroorganizmusokról szóló szakvéleménye

A közelmúltban jelent meg az EFSA szintetikus biológia útján nyert mikroorganizmusok (SynBioM) mikrobiális jellemzésére és környezeti kockázatértékelésére vonatkozó megfelelő iránymutatások értékelésével kapcsolatos szakvéleménye.

Megjelent az EFSA madárinfluenzával kapcsolatos tudományos jelentése
2020. október 13, kedd

Megjelent az EFSA madárinfluenzával kapcsolatos tudományos jelentése

Az uniós országokat arra sarkallják, hogy fokozzák a felügyeleti és biológiai biztonsági intézkedéseket annak érdekében, hogy az idei esetleges új madárinfluenza járvánnyal szemben megfelelő módon tudjanak majd védekezni.

Kockázatértékelés a burgonyában előforduló glükoalkaloidokról
2020. augusztus 13, csütörtök

Kockázatértékelés a burgonyában előforduló glükoalkaloidokról

Kíméletes bánásmód a vágás során
2020. június 24, szerda

Kíméletes bánásmód a vágás során

Listeria előfordulásának csökkentése fagyasztott zöldségekben
2020. május 4, hétfő

Listeria előfordulásának csökkentése fagyasztott zöldségekben

Nyilvános konzultáció a perfluor-alkil anyagok humánegészségügyi kockázatával kapcsolatban
2020. március 6, péntek

Nyilvános konzultáció a perfluor-alkil anyagok humánegészségügyi kockázatával kapcsolatban

Az antibiotikum rezisztencia helyzete az EU-ban: egyre nehezebb az élelmiszer eredetű fertőzések kezelése
2020. március 5, csütörtök

Az antibiotikum rezisztencia helyzete az EU-ban: egyre nehezebb az élelmiszer eredetű fertőzések kezelése

Génsebészettel kapcsolatos nyilvános konzultáció az EFSA-nál
2020. március 4, szerda

Génsebészettel kapcsolatos nyilvános konzultáció az EFSA-nál

Friss információk jelentek meg a több országot érintő Salmonella Enteritidis fertőzésről
2020. február 27, csütörtök

Friss információk jelentek meg a több országot érintő Salmonella Enteritidis fertőzésről

Új adatokkal frissült az EFSA élelmiszer-fogyasztási adatbázisa
2020. február 17, hétfő

Új adatokkal frissült az EFSA élelmiszer-fogyasztási adatbázisa