null Joint IAM/MoniQA "Sampling" Training Workshop

Joint IAM/MoniQA "Sampling" Training Workshop

Joint IAM/MoniQA
2013. december 21, szombat

Joint IAM/MoniQA "Sampling" Training Workshop

We inform you that a Joint IAM/MoniQA "Sampling" Training Workshop will be organized on 2 March 2014.

The workshop will provide essential information and background for the understanding of the principles explained in the document prepared by the CCMAS WG on Principles for the Use of Sampling and Testing in International Food Trade - Explanatory Notes.

Registration is free for CCMAS delegates. However, it is advised to register as early as possible because space is available only for a limited number of participants.

Link to the online registration:
www.moniqa.org/events/workshop_budapest_march_2014/register

You will find further information (including the programme) on the following website:
www.moniqa.org/news/workshop_budapest_march_2014


Friss hírek

Egy újabb „aranyhasú” hazajutásában segített az ÁHSZ
2020. augusztus 7, péntek

Egy újabb „aranyhasú” hazajutásában segített az ÁHSZ

Ismét eredményes akción van túl a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Állami Halőri Szolgálata (ÁHSZ). A halászati őrök a júniusban felderített ügyben az eljárást és bírságolást követően sikeresen visszaszállítottak az eredeti élőhelyére egy újabb jogszerűtlenül kifogott és áttelepített tőpontyot. A méretes, 27 kg-os, 92 cm testhosszúságú hal 17 km megtétele után került vissza a Vasmegyei megtalálási helyéről az eredeti „otthonába”.

Tovább >

Tűzgyújtási tilalom az alföldi térségben
2020. július 31, péntek

Tűzgyújtási tilalom az alföldi térségben

Az elmúlt napok átlagosnál melegebb időjárása miatt az alföldi térség erdőterületein található avar, gyep és tűlevél réteg kiszáradása miatt fokozott tűzveszély alakult ki. 2020. augusztus 1-től három megyében életbe lépett a tűzgyújtási tilalom. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) felhívja a lakosság figyelmét, hogy legyenek fokozottan körültekintőek, Magyarországon ugyanis az erdőtüzek 99 százalékát emberi mulasztás okozza.

Tovább >

Átlagos (0 Szavazatok)