null Online fizetési szolgáltatással bővült a Nébih Ügyfélprofil Rendszer

Online fizetési szolgáltatással bővült a Nébih Ügyfélprofil Rendszer

2022. február 15, kedd

Sorban állás és a számlaszám böngészése nélkül, gyorsan és egyszerűen fizethetnek a jövőben az ügyfelek a Nébih személyes ügyintézési felületén.

A Nébih legújabb fejlesztésének köszönhetően mostantól az elektronikusan fizethető, rendezetlen számlák egy helyen láthatók az Ügyfélprofil Rendszerbe (ÜPR) történő bejelentkezés után. Az „Online fizetés” menüpontban a befizetések egységesen, egy oldalról kezdeményezhetők. Egy tranzakció alkalmával egy, vagy akár több tartozás is kiegyenlíthető egyszerre (pl.: élelmiszerlánc-felügyeleti díj és laborvizsgálati díj összeadva).

A bizonylatokkal kapcsolatban az ügyfelek írásos észrevételt is tehetnek: csatolmánnyal kiegészíthető üzenetet küldhetnek a Nébih munkatársai részére, ha a fizetendő összeget vagy az esedékességet befolyásoló információ áll rendelkezésükre.
A meghatalmazottként eljáró felhasználók szintén fizethetnek partnereik helyett, amennyiben megigénylik a „Betekintés a meghatalmazó pénzügyi adataiba és online fizetés” típusú meghatalmazást.

A Nébih ÜPR rendszerének legújabb szolgáltatása már elérhető, így az ügyfelek akár az éves élelmiszerlánc-felügyeleti díj esedékes első részletét, vagy a soron következő hatósági díjak számláit is rendezhetik kényelmesen, online. A bankkártyás fizetési tranzakció lebonyolításához a Nébih a SimplePay by Otp Mobil online fizetési rendszer szolgáltatását veszi igénybe, így a Simple fiókban elmentett bankkártya adatokkal még gyorsabbá tehető a fizetési folyamat.


Friss hírek

2024. február 26, hétfő

Március 1-jétől változnak az afrikai sertéspestis kártalanítási tételei

2024. március 1-jétől módosulnak az afrikai sertéspestis (ASP) mentesítési tervhez kapcsolódó, állami kártalanítási tételek. A kártalanítási eljárás új díjtételei az érintett résztvevőkkel történt egyeztetés alapján születtek meg. Az új díjtételek kidolgozása során kiemelt szempont volt, hogy azok az egész ország területén segítsék elő az állománysűrűség további csökkentését, és ösztönözzék a vaddisznóhús felhasználását az ASP-től mentes területeken.

Tovább >

2024. február 21, szerda

HPAI vakcinabank a járványvédelem szolgálatában

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal a Ceva-Phylaxia Zrt.-vel együttműködve HPAI vakcinabankot hozott létre. A Ceva által gyártott, magas patogenitású madárinfluenza vírus elleni vakcina ideiglenes, rendkívüli körülmények esetére vonatkozó engedélyt kapott. Ezt követően megállapodás született arról, hogy a vakcinából az oltóanyagtermelő cég készletet fog fenntartani, amelyből szükség esetén oltóanyagot tud biztosítani a hatóság számára.

Tovább >