null Változik a Nébih ügyfélszolgálatok működése május 11-12-én

Változik a Nébih ügyfélszolgálatok működése május 11-12-én

2023. május 4, csütörtök

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy 2023. május 11-12-én a Nébih ügyfélszolgálatai továbbképzés miatt csökkentett kapacitással működnek.

A változás az alábbi ügyfélszolgálatokat érinti: 

•    Általános (06-1-336-9000),
•    ENAR (06-1/336-90-50),
•    Lóútlevél (06-1/316-06-63), valamint
•    Felügyeleti Díj Ügyfélszolgálata (06-1-336-9024)

Továbbá ez idő alatt az élelmiszer-biztonsági probléma bejelentésére szolgáló Zöldszám ügyfélszolgálaton (06-80-263-244) üzenetrögzítő fogadja a hívásokat. 

A csökkentett kapacitású működés az email-es ügyintézést nem befolyásolja, így megkereséseiket az eddigi gyakorlatnak megfelelő ütemben dolgozzuk fel, és válaszoljuk meg. Erre való tekintettel kérjük, hogy a két nap alatt elsősorban a következő csatornákat használják:

Köszönjük szíves megértésüket!
 


Friss hírek

2025. február 19, szerda

Nincs újabb gyanú a kiskérődzők pestise betegségre

A Zala vármegyei kiskérődzők pestise (KP) kitörések kapcsán elrendelt intézkedések hatékonynak bizonyultak: a hatóságok a széleskörű vizsgálatok során hetek óta nem állapítottak meg újabb gyanús esetet. A kedvező eredményeknek köszönhetően sor került néhány korábban elrendelt intézkedés feloldására. A hatóság mindazonáltal továbbra is kéri a gazdálkodók fokozott figyelmét, a betegség gyanújának felmerülése esetén pedig a szolgáltató vagy hatósági állatorvos azonnali értesítését. Ehhez rendelkezésre áll a Nébih 24 órában hívható ZöldSzáma (+ 36-80/263-244) is.

Tovább >

2025. február 18, kedd

Fontos határidő a BIONYOM adatszolgáltatásban

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) felhívja a biomassza-kereskedők, biomassza-feldolgozók és az üzemanyag-forgalmazók figyelmét, hogy 2025. március 20-ig kell elkészíteniük és elektronikus úton benyújtaniuk a 2024. tárgyévre vonatkozó BIONYOM adatszolgáltatást. Az ehhez szükséges felület már elérhető a hivatal honlapján.

Tovább >