null Élelmiszer-technológia

Élelmiszer-technológia

A kiváló minőségű élelmiszerekért.

Az Európai Bizottság tájékoztató videója az élelmiszer technológia fontosságáról

Ez a videó arról tájékoztat, hogy az Európában alkalmazott  élelmiszer-technológiák a legmagasabb normákkal összhangban gondoskodnak ételeink frissességéről és ízletességéről, ezáltal megőrizve egészségünket.

Egyszerű magyarázatot ad arra, hogyan lehet meghosszabbítani az élelmiszerek minőségmegőrzési idejét és bemutatja, hogy az élelmiszer-technológia mennyire van jelen mindennapi életünkben.


Friss hírek

2025. április 22, kedd

Tanúsító szervezet elismerése

Magyarországon az Öko EK rendelet által előírt ellenőrzési rendszer keretén belül két tanúsító szervezet ellenőrzése alatt tevékenykedhetnek az ökológiai gazdálkodást folytatni kívánó gazdálkodók. A 34/2013. VM rendelet alapján az ökológiai termelés, feldolgozás, forgalmazás ellenőrzési és tanúsítási tevékenység végzésére a NÉBIH jogosult tanúsító szervezetet elismerni.

Tovább >

2025. március 31, hétfő

Közlemény elveszett „zöld könyvekről” (2025.03.31.)

A Veszprém Megyei Kormányhivatal Növény- és Talajvédelmi Osztályának tájékoztatása.

Tovább >