null A takarmányhigiénia és a jó higiéniai gyakorlat építőelemei a takarmányipari létesítményekben

A takarmányhigiénia és a jó higiéniai gyakorlat építőelemei a takarmányipari létesítményekben

A segédanyag csak a legfontosabb jó higiéniai gyakorlati és takarmány-higiéniai alapelveket,szempontokat foglalja össze, röviden.

Összeállítása során fő cél volt annak érthetősége és áttekinthetősége, ezért a lehetőségekhez mérten mellőztük a konkrét jogszabályi hivatkozásokat, illetve igyekeztünk – a takarmányipari létesítmények engedélyeztetési eljárásai során a hatósági helyszíni szemléken felmerülő szakmai kérdésekre is választ adva - gyakorlati példákkal is illusztrálni egy-egy előírás, javaslat lényegét, jogi-szakmai hátterét.

Továbbá, törekedtünk az összeállítás során arra is, hogy - a HACCP útmutatóval egymást kiegészítve -, a két segédanyag megfelelő alapismereteket nyújtson a takarmány-előállítás területe iránt érdeklődı szakemberek számára.


Friss hírek

2024. május 2, csütörtök

Közlemény elveszett „zöld könyvről” (2024.05.02.)

A Veszprém Megyei Kormányhivatal Növény- és Talajvédelmi Osztályának tájékoztatása.

Tovább >

2024. április 30, kedd

Közlemény elveszett „zöld könyvről” (2024.04.30.)

A Veszprém Megyei Kormányhivatal Növény- és Talajvédelmi Osztályának tájékoztatása.

Tovább >