null Vendéglátók meghívása a 62/2011-es rendeletről szóló tájékoztatóra

Vendéglátók meghívása a 62/2011-es rendeletről szóló tájékoztatóra

2011. szeptember 1, csütörtök

Valamennyi vendéglátóipari vállalkozó és szakmai szervezeteik vezetője részére; Élelmezésvezetők Országos Szövetsége, Közétkeztetők Országos Szövetsége, Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete, Magyar Gasztronómiai Egyesület, Magyar Vendéglátók Ipartestülete, Turisztika és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége

Tisztelt Asszonyom/Uram!
 
A Vidékfejlesztési Minisztérium és a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal tájékoztatást tart a közelmúltban hatályba lépett, a vendéglátó-ipari termékek előállításának és forgalomba hozatalának élelmiszerbiztonsági feltételeiről szóló 62/2011. (VI. 30.) VM rendelettel, illetve a vendéglátásra vonatkozó, jelenleg készülő Jó Higiéniai Gyakorlati Útmutatóval kapcsolatban.

A vállalkozás tájékoztatása mellett célunk az egységes jogértelmezés elősegítése.
 
A rendezvény időpontja:
2011. szeptember 20. (kedd) 10-14 óra
(a regisztráció 9 órától kezdődik)

A rendezvény helyszíne:
Vidékfejlesztési Minisztérium Színházterme
1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 11.
 
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet a VM színházterem befókadóképességének erejéig áll módunkban fogadni.

Az előadásokra jelentkezni legkésőbb 2011. szeptember 15-ig lehet az adam.szepesi@vm.gov.hu címen. A jelentkezéshez kérjük, adja meg nevét, elérhetőségét, valamint az Ön által képviselt civil szervezet nevét.


 
Üdvözlettel
Dr. Kardeván Endre


Friss hírek

2024. április 4, csütörtök

Önellenőrzési rendelet - útmutató

Az élelmiszer-vállalkozások által működtetendő önellenőrzési rendszerre vonatkozó követelményekről szóló 28/2017. (V. 30.) FM rendelet (a továbbiakban: rendelet) 2023 novemberi módosítása komoly változást jelent a közép- és nagyvállalkozások önellenőrzési tevékenységében.

Tovább >

2024. március 21, csütörtök

Közlemény elveszett „fehér könyvről" (2024.03.21.)

A Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Növény- és Talajvédelmi Osztályának tájékoztatása.

Tovább >