null Üzemszünet a Nébih teljes informatikai rendszerében

Üzemszünet a Nébih teljes informatikai rendszerében

Üzemszünet a Nébih teljes informatikai rendszerében
2021. február 16., kedd

Hálózati karbantartás miatt átmenetileg szünetel a Nébih informatikai rendszereinek elérése. A leállás előreláthatólag 2021. február 26-án 14 órától február 28-án 16 óráig tart és a hivatal valamennyi szakrendszerét érinti.

Kérjük a tisztelt felhasználókat, hogy péntek kora délutántól vasárnap késő délutánig – a fentiekre tekintettel – mellőzzék a Nébih honlapjának, az Ügyfélprofil Rendszernek és kapcsolódó rendszereinek, valamint a hivatal kampányoldalainak (pl. eteltcsakokosan.hu, maradeknelkul.hu, veszettsegmentesites.hu, szupermenta.hu stb.) használatát! 

Megértésüket köszönjük!

A hálózati karbantartás befejeztével várjuk vissza Önöket felületeinken!

 

Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
 


Friss hírek

Kivételesen kedvező feltételekkel folytatódhat a szingapúri húsexport
2021. április 16., péntek

Kivételesen kedvező feltételekkel folytatódhat a szingapúri húsexport

Magyarország ezentúl minden eddiginél kedvezőbb feltételek mellett szállíthat sertéshúst és hústerméket Szingapúrba, a hazai előállítóknak, az általánosan érvényes előírásokon túl, semmilyen többlet követelményt nem kell teljesíteniük az exporthoz - mondta Erdős Norbert, az Agrárminisztérium élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkára. Így a harmadik országok között kifejezetten enyhének számító kritériumrendszernek köszönhetően számottevően emelkedhet az ázsiai államba kivitt hazai áruk mennyisége.

Tovább >

A halgazdálkodáshoz kapcsolódó kötelező adatok dokumentumai
2021. április 15., csütörtök

A halgazdálkodáshoz kapcsolódó kötelező adatok dokumentumai

A halgazdálkodásról és halvédelemről szóló rendeletben1 megnevezett több dokumentum kötelező adattartalmát a halgazdálkodási hatóság honlapján kell a közzétenni.

Tovább >