null Talajvédelmi szakértői továbbképzés: szeptember 1-3., Debrecen

Talajvédelmi szakértői továbbképzés: szeptember 1-3., Debrecen

Talajvédelmi szakértői továbbképzés: szeptember 1-3., Debrecen
2016. augusztus 11., csütörtök

2016 szeptember 1-3 között rendezik meg Debrecenben a Talajtani Vándorgyűlést. A rendezvény programjában szerepel az idei talajvédelmi szakértői továbbképzés is.
 

A szakértői továbbképzés teljesítéséhez legalább a szeptember 2-i elméleti és a szeptember 3-i terepi programon kell részt venni. A rendezvény részletes programja és a regisztrációs adatlap elérhető a NÉBIH honlapján. A kitöltött jelentkezési lapot a talajtanivandorgyules@agr.unideb.hu email címre kell eljuttatni.

A felmerülő kérdésekben a NÉBIH munkatársai nyújtanak segítséget. Elérhetőségük: talajvedelmi.szakerto@nebih.gov.hu


Friss hírek

Esedékes az élelmiszerlánc-felügyeleti díj első részletének befizetése
2021. július 28., szerda

Esedékes az élelmiszerlánc-felügyeleti díj első részletének befizetése

Július 31-e az élelmiszerlánc-felügyeleti díj első részletének befizetési határideje. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) felhívja az érintettek figyelmét, hogy az összeget a hivatal elkülönített fizetési számlájára kell utalni.

Tovább >

Lendületben a Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegyrendszer
2021. július 26., hétfő

Lendületben a Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegyrendszer

A pályázható termékkörök számának dinamikus emelkedése mellett elektronikus pályázati rendszerrel, weboldalfejlesztéssel és új kommunikációs csatornákkal is erősít a Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjegyrendszer. A KMÉ védjegyek folyamatosan az arra érdemes termékek kiválóságát tanúsítják, és a Nébih szakmai támogatásával létrehozott elektronikus rendszernek köszönhetően már a védjegyre való pályázás is lényegesen egyszerűbb. A KMÉ szakmacsoportja a meglévő platformok fejlesztése mellett további új csatornákat alakított ki, többek között a védjegyes termékek hatékony bemutatása érdekében.

Tovább >